Takida

24/1 kl. 20:00 - 22:00

TAKIDA FIRAR 20 ÅR OCH BLIR FÖRST UT I KARLSKRONAS NYA ARENA 

Takida slår på stort och firar deras 20-årsjubileum med en omfattande turné i Norden! 24 januari besöker deras ”20th Anniversary Tour” Brinova Arena Karlskrona för att bjuda på första konserten sedan arenan stod klar tidigare i år.
 
-"Det känns som om vår resa precis börjat och nu vill vi visa vad vi åstadkommit. Tack alla och följ med oss på resan vidare i vår!"
 

tAKiDA

Bandet som idag stolt kan kalla sig för en av Sveriges främsta rockband bildades 1999 och slog igenom rejält med debutalbumet ”Make You Breathe” år 2006. Året därpå släpptes albumet ”Bury The Lies” som innehöll hitsingeln ”Curly Sue” höll stadigt tag om förstaplatsen på P3:s Tracklista i tio veckor och på Svensktoppen i 54 veckor. Förra året började de arbeta med skivbolaget BMG där de släppte singeln ”Master” som blev början på ett nytt kapitel för Takida. Samarbetet blev en internationell succé med slutsålda spelningar och en större fan-skara.

I år firar bandet sitt 20-årsjubileum, en imponerande milstolpe. Senast i somras såg vi Takida på den exklusiva turnén TRE.STOPP. Nästa år är det dags för Takida att bege sig ut på en rikstäckande turné. Det blir totalt 17 stopp, inklusive fyra spelningar i våra nordiska grannländer Norge, Finland och Danmark.

 
NORMANDIE åker med tAKiDA på turné! 
 

Stockholmsbandet Normandie släppte 2018 sitt andra fulländade album "White Flag" som på under en månad streamades över tre miljoner gånger.

 
ÖVRIG INFO:
 
Biljetter
Biljettpris 495:- exkl. serviceavgift (sittplats och ståplats)
Ståplatsbiljetterna har 18-årsgräns då hela ytan är ett serveringsområde. På sittplatserna är det fri ålder. Barn under 13 år är välkomna i målsmans sällskap men måste bära hörselskydd under hela konserten.
 
Boka restaurangpaket
Arenarestaurangen “Trydes Mat – Event & Vänner” erbjuder restaurangpaket för 890:- exkl. serviceavgift. I paketet ingår sittplats/ståplats till konserten, 3-rätters Takidameny samt ett glas valfri välkomstdrink (öl/vin/bubbel/alkoholfritt). Takidamenyn erbjuds i tre olika varianter - kött/fisk/veg. För meny och menyval - läs mer på www.trydesmat.se.
 
Boka egen loge
Arenan har fyra exklusiva loger som kan bokas av företag och grupper. Det ingår sittplats/ståplats till konserten men även möjligheten att se konserten från egen vip-balkong utanför logen.
Kontakta event@trydesmat.se för offert.
 
Tider
 
17.30 - Insläpp för gäster med restaurangpaket
18.00 - Entrén öppnar
18.30 - Insläpp till arenarummet
20.00 - Live från scen, support Normandie
23:00 - Cirkatid för avslut
 
Bo som artisterna
Vår samarbetspartner Scandic Karlskrona erbjuder specialpris på rum i samband med konserten.
Vakna mitt i centrum med havet utanför fönstret och starta dagen med ljuvlig ekologisk frukost. Hotellet erbjuder dessutom goda parkeringsmöjligheter.
 
Om Brinova Arena Karlskrona
Brinova Arena Karlskrona är Karlskronas nya eventarena med ett fantastiskt läge på Trossö. Arenan är en modern anläggning som ligger i framkant avseende teknik och hållbarhet. Taket är utrustat med Blekinges största takmonterade solcellsanläggning som försörjer hela arenan med energi samt levererar överskottsenergi till det allmänna nätet. Arenans centrala läge ger direkt anslutning till allmänna kommunikationer, tåg och buss, närliggande parkeringar samt världsarvsstadens utbud av restauranger, shopping, caféer, kultur och boendealternativ.

 

 

Köp biljett!

Du köper dina biljetter via länken här nedanför.

Se också

  • EN KVÄLL MED MANDO DIAO 2022 - PÅ SVENSKA

    EN KVÄLL MED MANDO DIAO 2022 - PÅ SVENSKA

    12/5 kl. 20:00
    På grund av rådande restriktioner kring evenemang i Sverige så skjuts den efterlängtade turnén med Mando Diao fram. Alla datum i januari och februari…
    Läs mer Köp biljetter