Karlskrona Musikfest

29/7 kl. 18:00
Plats: Fisktorget

Karlskrona Musikfest har blivit en lång och fin tradition i Karlskrona. I år är det nionde året i rad som vi under en och samma kväll hyllar fem kända artister och deras musik. I år är det Jimi Hendrix, Coldplay, Cher, Janis Joplin och Radiohead som står i fokus.

På scen kommer man som vanligt att få se en hel del lokal begåvning men också några väl valda importer. Bland annat kommer Linus Norda, Christian Fridh, Therese Andersson, Sebastian Ohlsson Lund, Pelle Holmberg, Lovisa Birgersson och många fler ta plats på scenen.

Förra året utvecklades evenemanget och tog plats på det vackra Fisktorget i Karlskrona. I år vidareutvecklar vi området något men den som besökt Musikfesten innan kommer att känna igen sig.

Precis som tidigare år kan man boka matpaket och sittplats eller bara komma förbi när man känner för det. Det finns både mat och dryck på området och gott om sittplatser.

Boka plats och mat
Den som vill kan boka sittplats, matpaket och en öl/vin/alkoholfritt alternativ. Priset är 180:- (OBS! Entrébiljett ingår inte i matpaketet).

Paketet bokas och betalas i samband med biljettköp men går även att köpa till i efterhand via ordinarie bokningskanaler.
Vid frågor eller önskemål om att sitta tillsammans med andra sällskap maila på: bordsbokning@paraplyproduktion.se
Glöm inte att ange namn på bokningen samt sällskapets storlek.

Musikfestmeny
Grilltallrik med kycklingspett och fläskfilé. Serveras med wokad potatis, sommarprimörer, melon, tsatsiki och barbecuesås.
(Vegetariskt alternativ finns.)

Insläpp 17.00.
På scen från 18.00.


Spelschema (cirkatider):
18.00 Janis Joplin
19.15 Jimi Hendrix
20.30 Radiohead
21.45 Cher
23.00 Coldplay
01.00 området stänger

Plats och info:
Fisktorget Karlskrona
Evenemanget har 18-årsgräns. Minderåriga endast i målsmans sällskap.
Medhavd mat och dryck ej tillåten.

Entrépris lördag

Ordinarie pris 180:-
Barn 0-12 år fri entré i målsmans sällskap. (Serviceavgift 10:- tillkommer)

BLT:s och Sydöstrans PLUS-kortsprenumeranter 150:- (Gäller endast vid förköp och max fyra biljetter per kort.)

Biljetter kan köpas via Karlskrona Turistbyrå. Pluskortsbiljetter säljs endast via BLTs och Sydöstrans Kundtjänst samt via deras respektive hemsidor.

Evenemanget erbjuder försäjing av mat och dryck. Medhavd förtäring är ej tillåten. Paraplyer och stolar får ej föras med in på området.

Biljettinformation

Köp din konsertbiljett via vår återförsäljare direkt på nätet. Klicka på "Köp biljett" så slussas du vidare automatiskt.

Där det händer

Se också

 • Hasslöfestivalen 2018

  Hasslöfestivalen 2018

  12/7 kl. 18:00
  13/7 kl. 17:00
  14/7 kl. 12:00
  I arton år har Hasslöfestivalen lockat tusentals musikintresserade besökare från hela Sverige till Karlskronas skärgård. Med rötterna i gammal progg…
  Läs mer Köp biljetter
 • Lisa Nilsson - ”Himlen runt hörnet 25 år”

  Lisa Nilsson - ”Himlen runt hörnet 25 år”

  10/10
  Lisa Nilsson ”Himlen runt hörnet 25 år” I fjol fyllde Lisa Nilssons klassiska album ”Himlen runt hörnet" 25 år. Jubiléet firades med tre utsålda kons…
  Läs mer Köp biljetter
 • Lisa Nilsson - ”Himlen runt hörnet 25 år”

  Lisa Nilsson - ”Himlen runt hörnet 25 år”

  11/10
  Lisa Nilsson - ”Himlen runt hörnet 25 år” I fjol fyllde Lisa Nilssons klassiska album ”Himlen runt hörnet" 25 år. Jubiléet firades med tre utsålda ko…
  Läs mer Köp biljetter