Miriam Bryant - Mi Amor Tour

15/2 kl. 20:00 - 21:30

MIRIAM BRYANT TILL KALMARSALEN

Miriam Bryant inleder 2020 med att åka på den mest omfattande headlineturnén hittills i hennes karriär. En efterlängtad turné med tanke på hennes segertåg som en av sveriges starkast lysande stjärnor under snart 8 år. 15 februari kommer “MI AMOR TOUR 2020” till Kalmarsalen för den enda konserten i sydöstra Sverige. En konsertupplevelse ingen vill missa!

Miriam Bryant
Att hon har rösten, stjärnstatusen och karisman vet alla vid det här laget. I våras släpptes den första delen av albumet ”Mi Amor” – på vilket Miriam Bryant visar nya sidor av sig själv och sitt artisteri. Albumet är inspelat helt analogt med liveinstrument och för första gången sjunger Miriam nyskrivet eget material på svenska; låtar skrivna ihop med Jocke Berg, Veronica Maggio, Adam Olenius och Maja Francis för att bara nämna några. Släppet innehåller hyllade singlar som ”Neråt/Uppåt”, ”Du Med Dig” och ”Blåmärkshårt (Mi Amor)” – alla vilka flitigt både streamats och spelats på radio. 

Den andra och fulländande delen av albumet ges ut i början av nästa år och i samband med det ger sig Miriam Bryant ut på turné – den mest omfattande headlineturnén hittills i hennes karriär. 

 

Ellen Krauss hänger Miriam på turne! 
 

För bara en dryg vecka sedan utsågs hon till Framtidens artist av Musikguiden i P3 och att framtiden ser ljus ut för denna artist råder det ingen tvekan om. I början av förra året släppte Ellen Krauss sin debutsingel ”The One I Love” och succén blev snabbt ett faktum. I nuläget har Ellens hittills släppta låtar över nio miljoner streams på Spotify och Apple Music och med debut-EP:n ”First Take”i ryggen gör sig Ellen nu redo för ännu ett fullspäckat år, där bland annat spelningar på SXSW och ett debutalbum väntar.
 

_______

Biljettpris

495:- inkl. serviceavgift (ståplats och sittplats)

Åldersgräns

13-årsgräns gäller på ståplatser. Fri ålder på sittplatser, men under 13 år är endast välkomna i målsmans sällskap. Kontroll görs i entrén.

Under 13 år är det krav på hörselkåpor enligt Socialstyrelsens regler kring decibelnivåer. 

Tillgänglighetsanpassad plats

Plats för rullstol kan bokas via Kalmarsalens biljettkassa, Skeppsbrogatan 49, 0480-42 10 10.

En ledsagare går in fritt på samma biljett.

Tider

Kalmarsalens foajé, garderoben och barer öppnar 18.00

Insläpp i konsertsalen 19.00

Konsertstart 20.00

Konsertlängd och mer info om kvällen släpps senare

Mat & Dryck

Välkomna att boka barmeny i samband med dina biljetter eller i efterhand på www.kalmarsalen.se

Övrig info

Garderobsavgiften kan inte köpas på plats, utan endast förköp.

Begränsat antal parkeringsplatser finns i anslutning till Kalmarsalen. Kom i god tid!

 

  

Köp biljett!

Se också

  • EN KVÄLL MED MANDO DIAO 2022 - PÅ SVENSKA

    EN KVÄLL MED MANDO DIAO 2022 - PÅ SVENSKA

    12/5 kl. 20:00
    På grund av rådande restriktioner kring evenemang i Sverige så skjuts den efterlängtade turnén med Mando Diao fram. Alla datum i januari och februari…
    Läs mer Köp biljetter