Paraply Days 2019

14/11
Paraply Days, succén från förra året kommer tillbaka!

Paraply Days - succén från förra året kommer tillbaka
I samband med att Paraply Produktion fyllde 10 år förra året lanserades ett nytt koncept som kallades Paraply Days. Det var två dagar fullspäckade med inspiration, möten och nya perspektiv. Efter ett slutsålt evenemang kommer nu succén tillbaka. Under två dagar i november intar Paraply Days återigen stora delar av Karlskrona city.

Paraply Days är ett koncept som inte funnits i den här delen av Sverige tidigare och som framförallt riktar sig mot näringslivet och organisationer. Syftet är att skapa en arena för unika upplevelser, ny inspiration och förhoppningsvis skapa nya samarbeten. Intressanta keynote-föreläsare kombineras med lokala föreläsare som ger sina perspektiv och delar kunskap genom interaktiva workshops. Deltagare får även besöka några av Karlskronas spännande företag och organisationer på ”hemmaplan” så vi kan lära oss mer om allt fantastiskt som händer i vår unika region.

Förra året kunde deltagarna lyssna till den världskända ekonomiprofessorn Micael Dahlén, HR gurun och energiknippet Linda Hammarstrand, framtidsspanaren Troed Troedsson, hjärnladyn Jenny Åkerman samt delta i breakout-sessioner och flera mingeltillfällen.

–Variationen och bredden i programmet gav spännande perspektiv och satte verkligen tankar i rullning. Och det var målet. Vi vill att Paraply Days ska öppna ögonen för att våga tänka nytt, att utmana och att möta människor i gränsöverskridande och nya sammanhang, säger Josefine Olsson, projektledare på Paraply Produktion.

–Vi kommer inte just nu avslöja några delar av programmet men det vi kan säga är att innehållet kommer vara minst lika spännande som förra året. Vi vänder och vrider på perspektiv och årets tema är Framtid, Verklig och Mänsklig, säger Cajsa Augustzén, affärsutvecklare Paraply Produktion.

Köp biljett!

Du köper dina biljetter via länken här nedanför.

Se också

  • EN KVÄLL MED MANDO DIAO 2022 - PÅ SVENSKA

    EN KVÄLL MED MANDO DIAO 2022 - PÅ SVENSKA

    17/2 kl. 20:00
    En kväll med Mando Diao - På svenska - I SOLNEDGÅNGEN TURNÈ 2022 Det har snart gått ett år sedan Mando Diao släppte det hyllade albumet I Solnedgånge…
    Läs mer Köp biljetter