Ulf Lundell - INSTÄLLT

16/7 kl. 20:00 - 23:00
Som följd av regeringens beslut angående folksamlingar är det inte möjligt att genomföra Ulf Lundells konsert på Kronovalls Vinslott den 16 juli 2020, utan konserten kommer att ställas in. Säkerheten för artister, fans och personal är alltid vår högsta prioritet och vi vidtar åtgärder enligt instruktioner från myndigheterna. 
 
Du som köpt biljett till konserten har fått ett e-postmeddelande med information om vad som händer nu. Meddelandet har skickats till den adress du angav vid köpet. 
 
Vi hoppas kunna välkomna vår fantastiska publik till många nya evenemang framöver, hellre förr än senare. Med oss tar vi denna hälsning från Ulf Lundell själv till sin publik:
 
"Man hoppas dag för dag trots att man inser att det nog är kört, man hoppas och gör scenarier, men en 70+-man som jag på hotell i Stockholm, på gator och torg, i replokaler, ute i Sverige, det är inte rimligt eller ansvarsfullt. Kanske kan jag komma på något annat sätt att leverera. Live är live, men just nu inte särskilt live. Man får fundera. Jag skickar mina hälsningar till alla trogna fans, till alla som sliter i sjukvården, till andra 70+-folk i karantänerna. Vi rör på oss men vi håller avstånd och är kärvänliga. Det här är som ett krigsutbrott, men vi ska, som W Churchill menade och sa, aldrig underskatta en kris, vi ska göra det bästa av det hela. Allt neråt ska vändas uppåt i lärdomar. 
 
Ulf Lundell
 

Se också

  • EN KVÄLL MED MANDO DIAO 2022 - PÅ SVENSKA

    EN KVÄLL MED MANDO DIAO 2022 - PÅ SVENSKA

    12/5 kl. 20:00
    På grund av rådande restriktioner kring evenemang i Sverige så skjuts den efterlängtade turnén med Mando Diao fram. Alla datum i januari och februari…
    Läs mer Köp biljetter