Takida & Stiftelsen

3/3 kl. 19:30

Takida och Stiftelsen ger sig i vår ut på en gemensam arenaturné. Under en fullspäckad konsertkväll tar man hjälp av bandet All is Left och den amerikanske singer-songwritern Ryan Star och bjuder in till en helkväll. Den 3 mars kommer turnén till Östersjöhallen i Karlskrona.

- Det kommer att bli en kväll fylld av hits och fantastisk stämning, säger Robin Åkerman på Paraply produktion. Vi är glada för att få denna unika minifestivalturné till Karlskrona och kommer för en enda unik kväll bygga om Östersjöhallen till klubblokal med barer och DJ i pauserna.  

Det har gått fyra år sedan Stiftelsen släppte debutalbumet ”Ljungaverk” med singeln ”Vart jag än går”. Sedan dess har singeln passerat gränsen för niofaldig platina och Stiftelsen har streamats över 165 miljoner gånger, fått en Grammis och släppt ytterligare två album. I höst är dom aktuella med den nya singeln ”Darling”, hämtad från ett kommande album.

Låtarna ”You Learn” och ”Curly Sue” har blivit klassiker och i våras släppte Takida sitt nya album ”A Perfect World”. Albumet innehåller platina-certifierade singeln och stora radiofavoriten ”Better”.

Den nya plattans sound är skapat i samarbete med den Amerikanske artisten och producenten Ryan Star. Ryan är känd för sin karakteristiska röst och passionerade live-framträdanden. Han har uppträtt tillsammans med bland annat Imagine Dragons, Maroon 5 och Bon Jovi och kommer tillsammans med Sundsvallsbandet All is Left att vara förband under turnén.

Dörrar 18.30

ALL IS LEFT 19.30
STIFTELSEN 20.20
RYAN STAR 21.40
TAKIDA 22.30
Biljettpris 450:- + serviceavgift

Evenemanget har 18-årsgräns. Minderåriga endast i målsmans sällskap.
I Östersjöhallen kommer finnas barer som serverar öl, vin, cider och alkoholfria alternativ samt ett mindre antal maträtter.

Köp biljett

SLUTSÅLT

Där det händer

Se också

  • Julkonsert med Staffan Hellstrand & Linda Ström

    Julkonsert med Staffan Hellstrand & Linda Ström

    15/12 kl. 20:00
    15 december kommer Staffan Hellstrand och Linda Ström till Karlskrona för att bjuda på en julkonsert som de valt att kalla ”Vinterbloss - ljus, värme…
    Läs mer Köp biljetter