Jill Johnson och Liz Rose

13/2 kl. 19:30 - 21:00
Jill Johnson och Liz Rose till Växjö!
 
I februari åker Jill Johnson och hennes nära vän, den framgångsrika låtskrivaren Liz Rose, ut på en av dem efterlängtad Sverigeturné. Tillsammans har de under åren skrivit stora delar av Jills låtskatt och den tar de med sig ut på resan tillsammans med många härliga historier! 13 februari kommer turnén till Växjö Konserthus.
 
Publiken kommer möta Jill och Liz i en intim sättning tillsammans med tre musiker i konsertlokaler runtom i hela landet.
 
Jill Johnson behöver ingen närmare presentation, Sveriges främsta countrydrottning har berikat oss med sina fantastiska låtar och omisskännliga röst i snart tre decennier.
 
Liz Rose är en amerikansk låtskrivare inom främst countrygenren. Hon har bland annat samarbetat med Taylor Swift där hon skrivit hits som White Horse, Teardrops On My Guitar och You Belong To Me, varvid den sistnämnda belönades med en Grammy 2010.
 
Jill Johnson och Liz Rose har skrivit stora delar av Jills rika låtskatt. Nu ska det göra något de länge längtat efter och ge sig ut på turné tillsammans genom Sverige under våren.
 
 
Övrig info:
Konsertstart 19.30
Biljettpris - 595:- + service

Köp biljett!

Biljett köper du via länken nedan.

Se också

  • EN KVÄLL MED MANDO DIAO 2022 - PÅ SVENSKA

    EN KVÄLL MED MANDO DIAO 2022 - PÅ SVENSKA

    12/5 kl. 20:00
    På grund av rådande restriktioner kring evenemang i Sverige så skjuts den efterlängtade turnén med Mando Diao fram. Alla datum i januari och februari…
    Läs mer Köp biljetter