Anna Ternheim återvänder till Karlskrona


I februari 2011 gav Anna Ternheim en fantastisk konsert i Karlskrona Konserthus. En konsert som vi på Paraply brukar kalla en av de tre bästa konserterna vi någonsin arrangerat. I början av november släpper Anna sitt nya album ”For the young” och den 21 februari återvänder Anna till Karlskrona för att återigen kliva upp på Konserthusets scen.

Vi på Paraply är extremt glada för att kunna välkomna Anna tillbaka till. Vi har gjort många konserter genom åren men Annas konsert i Konserthuset 2011 är något vi alla minns.

I september släppte Anna låten ”Still A Beautiful Day” som är det första smakprovet från det nya albumet som är inspelat i både Stockholm och New York. Anna har denna gången återförenats med producenten Andreas Dahlbäck som även producerade hennes första två album.
Fram till albumsläppet den 9 november kommer Anna att släppa en hel serie musikvideos. En trilogi vars första kapitel, ”Still A Beautiful Day”, är släppt och som nu på fredag följs av ”For The Young”.
Anna har i omgångar prisats för sin musik. Det har blivit hela fem grammisar för bland annat "Bästa kvinnliga artist”, "Bästa textförfattare” 2007, "Årets album" (för Leaving on a Mayday) och "Årets kvinnliga artist” 2009.

Det nya albumet släpps den 9 november och följs upp av en omfattande konserthusturné. En turné som når Karlskronas Konserthus den 21 februari.
Biljetterna släpps nu på fredag den 9 oktober 10.00.