Är du en stilsäker formgivare

Hör av dig!
På måndag finns det en ledig arbetsplats i vår ateljé.

Kliver man in på vårt kontor i Karlskrona hittar man åtta fantastiska människor. Åtta personer i olika åldrar. Åtta individer med olika erfarenhet och bakgrund.
Men nu behöver vi bli ännu fler.

Just nu befinner vi oss i en expansiv och spännande fas och vi söker därför ytterligare en person. En stilsäker, engagerad och noggrann formgivare. Vi erbjuder omväxlande och spännande arbetsuppgifter i vår reklamateljé.
Som grafisk formgivare hos oss kommer du att arbeta med allt från traditionella trycksaker som annonser och magasin men även med alla typer av digital kommunikation.

Vem är du?
Du är en idérik person med stort engagemang och som är sugen på att hänga med på vår fantastiska resa. Du är kreativ, flexibel och prestigelös. För att lyckas i rollen behöver du vara van vid att hålla tempot uppe utan att tappa i kvalitet.

Du behöver ett antal års erfarenhet som grafisk formgivare, med fördel från marknadsavdelning, reklam-, kommunikationsbyrå eller liknande. Du behärskar produktioner i både print och digitalt och givetvis är du en van användare av programvaror som InDesign, Photoshop och Illustrator. Du har relevant utbildning eller erfarenhet inom grafisk formgivning och är i grunden intresserad av design och nyfiken på användarupplevelse, nya teknologier och plattformar.
För dig är service en självklarhet och du måste ha en stark passion för ditt arbete och din yrkesroll. Du är självgående, noggrann, initiativrik och har lätt för att samarbeta med andra. Du bör även vara intresserad av nya trender och vara nyfiken på att analysera din omvärld.

Det är viktigt att du trivs med att ta ansvar och självständigt driva dina arbetsuppgifter framåt på ett strukturerat sätt men även att du tar ansvar för att slutföra dina arbetsuppgifter inom uppsatta deadlines. Du kan se möjligheterna i sociala medier/influencers och har en förståelse för hur man använder dessa för att skapa stark kommunikation.

Vi ser det som meriterande om du även har erfarenhet av UX-design, Wordpress, HTML/CSS och JavaScript. Har du jobbat med Motion Graphics och program som After Effects och Premiere är det också ett plus. Känner du dig trygg med en kamera i handen är det också en fördel.

Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat.

Vilka är vi?
Företaget Paraply produktion föddes då några av oss insåg att vi älskade upplevelser och de mekanismer som styr hur vi människor reagerar på olika intryck. Sedan 2008 har vi gjort hundratals uppdrag tillsammans. Ibland i helt egen regi och ibland på uppdrag av företag eller organisationer. Men alltid med ambitionen att leverera något som stannar kvar länge i minnet hos mottagaren.
Vi är innovatörer, strateger och kommunikatörer som brinner för att skapa spännande kommunikation och minnesvärda upplevelser. Att jobba på Paraply är en resa, en spännande, fartfylld och kreativ resa. Hos oss är det högt i tak och vi siktar dessutom alltid högt. Både när det gäller idéhöjd och ambitionsnivå.

Vi har tagit en marknadsledande position som upplevelsebyrå i sydöstra Sverige och stolt mottagit flera olika priser. Vi jobbar med egna produktioner som festivaler och konsertkoncept av varierande storlek. Men vi jobbar även med uppdrag åt kunder som Enkla Elbolaget, Blekingetrafiken och Länsförsäkringar. Allt från egna spännande evenemang till spetsig och kreativ kommunikation åt kunder och partners.
Omväxlande som sagt.

Mer information om hur vi jobbar och tänker, samt några exempel på vad vi gjort ser du på paraplyproduktion.se Är du nyfiken på oss som redan jobbar här på Paraply hittar du det där också.

Exempel på kunder:
Blekingetrafiken, Roxtec, Telenor, Länsförsäkringar Blekinge, Enkla Elbolaget och Karlskrona Kommun.

Kontakt:
Skicka din ansökan, ditt CV, och gärna några exempel på vad du gjort tidigare till: jobb@paraplyproduktion.se
Vi träffar och intervjuar intresserade fortlöpande.

Övrigt:
Tjänsten är en heltidstjänst med tillträde omgående.