Bo Kaspers Orkester och Jerry Williams

till Kalmarsundsparken i sommar

Sommarens musikbesök i Kalmarsundsparken blir det tredje i ordningen för oss på Paraply. Det började med Jill Johnson och Doug Seegers sommaren 2014 och förra året bjöd vi på Sven-Ingvars. I sommar utökas evenemanget och det bjuds på två separata konsertkvällar. Fredagen den 26:e augusti spelar Bo Kaspers Orkester och dagen därpå, lördagen den 27:e, står ingen mindre än Jerry Williams på scenen intill Kalmar slott.

Bo Kaspers Orkester
Bo Kaspers Orkester har har sedan starten för 25 år sedan framgångsrikt blandat pop, soul, jazz och visor. Under 2015 släpptes singeln "Sommaren” och senare samma år kom albumet ”Redo att gå sönder”.

Bo Kaspers Orkester har skapat en egen genre på den svenska popscenen och blivit en av Nordens populäraste och mest uppskattade liveakter. Under två decennier har bandet spelat ihop och släppt tio album och två samlingar som tillsammans sålt närmare två miljoner exemplar.
Den 26 augusti kliver dom upp på scenen i Kalmarsundsparken.

Jerry Williams
Med sina 50 år som artist kan Jerry Williams bara beskrivas som en levande rocklegend. Han har under sina år i musikbranschen hunnit släppa mer än 50 skivor och gjort oräkneliga konserter och turnéer runt om i Norden.
Jerrys senaste platta "Ghost Rider” släpptes i september 2015. Ett album som togs emot med hyllningar i media. Albumet var det 31:a i ordningen sedan 1963 då Jerry skivdebuterade.

2014 tog Jerry farväl med "The Farewell Show” men nu två år efter supersuccén, som sågs av hela 250.000 personer, kunde han inte hålla sig borta från scenen längre. Den 28 januari hade "Jerry Williams – Man måste få lira” premiär på Scalateatern i Stockholm och i sommar ger sig Jerry ut på ännu en sommarturné.
Den 27 augusti rockar han loss i Kalmarsundsparken.

Biljetterna till konserterna i Kalmarsundsparken släpps den 12 februari klockan 10.00 och säljs via paraplyproduktion.se, Kalmar Turistbyrå och Kalmar Biljettcentrum.