Dag två av Hasslöfestivalen avklarad

Nu laddar vi för finalen.

Martin, Merrick and Me drog igång dag två på Hasslöfestivalen från parkscenen och först ut på stora scen var återförenade Wilmer X. Förra året gjorde Nisse Hellberg ett bejublat framträdande på samma scen men denna gången hade han grävt djupt i Wilmer X fantastiska låtskatt och återförenat bandet.
Strax efter 19 var Louisiana Avenue tillbaka. Från sin husvagn mitt på festivalområdet skapade dom en fantastisk stämning och via en parad dansade dom bort till Parkscenen och bjöd på ännu en fantastisk konsert innan dom lämnade över till Docenterna. Joppe Pihlgren och de andra klev in på sen till The Whos ”I’m One” och bjöd sedan på en hel rad nya låtar. Men självklar luftades även klassiker som ”Utan dig” och ”Solglasögon”.
Hasslöbandet Kräk gjorde som dom alltid gjort, öppnade i ett rasande tempo innan Kapten Röd gungade igång och gav så mycket kärlek att hela Hasslö dansade innan han klev av scenen. KSM3 körde ett punkigt set som avslutades med paradnumret ”sex noll två” innan Nationalteatern avslutade kvällen i stor stil med klassiker som ”Barn av vår tid”, ”Livet är en fest” och en tung version av ”Jack the ripper”.
Nu laddar vi för finaldag med bland annat Louise Hoffsten, Lena Philipsson, Dan Hylander med Raj Montana Band och Europe.
Det finns fortfarande biljetter kvar. Biljetter och mer info hittar du på hasslofestivalen.se