Darin på stor Sverigeturné

- intar Halmstad Teater den 6 april

Det har äntligen blivit dags för Darins andra album på svenska. Den 17 november släpps ”Tvillingen” och i vår ger Darin sig ut på en stor Sverigeturné. Den 6 april når turnén Halmstad för en konsert på Halmstad Teater.

Efter att i tio års tid ha regerat som en av Sveriges största engelskspråkiga popstjärnor bytte Darin 2015 spår. Han startade eget skivbolag, började skriva musik med svensk text och avslutade sedan med att ge sig ut på en så gott som helt slutsåld turné våren 2016. Turnén innehöll bland annat två fullsatta spelningar på Cirkus som dokumenterades i livealbumet ”Fjärilar i magen – Live från Cirkus”.

Nu är det äntligen dags för Darins andra album på svenska – den 17 november släpps uppföljaren ”Tvillingen”, och i vår ger han sig ut på en stor Sverigeturné för att ge albumet liv för livepubliken.
- Det är ett album som reflekterar olika sidor av mig. Mitt mest personliga album hittills och det speglas i att varje låt har fått bli sin egen värld, förklarar Darin.

Albumets första singel, ”Ja må du leva” har redan sålt dubbel Platina, och uppföljande singlar ”Tvillingen” och balladen ”Alla ögon på mig” toppar listorna på både Spotify och radio. Singeln "Tvillingen" har efter ett par veckor sålt Guld. På albumet har Darin jobbat med låtskrivare och producenter som David Lindgren Zacharias, Smith & Thell, Ollie Olson och Lars Halapi.

Darin har gjort stora och välbesökta konserter i många år men i vår får vi möjligheten att uppleva honom i ett mer intimt sammanhang. Halmstad Teater kommer att bjuda på magisk stämning och senast han besökte teatern var det slutsålt.

Den 22 februari är det turnépremiär och den 6 april kommer turnén till Halmstad för en konsert på Halmstad Teater.

Biljetterna släpps nu på fredag den 20 oktober kl. 10.00.
http://www.ticketmaster.se/event/483763