Efter supersuccén i serien "Skam"

- Gabrielle till Karlskrona konsthall

Egentligen släppte Gabrielle superhiten ”Fem fine frøkner” redan 2014 men det var när låten dök upp i serien ”Skam” som det stora genombrottet kom i Sverige. I vår kommer hon till Sverige för att göra några få exklusiva konserter. En av dessa blir i Karlskrona konsthall.

Listan på hits som Gabrielle skrivit är lång. Karriären startade 2011 och hon har sedan dess etablerat sig som en av de allra största norska artisterna. Debutsingeln ”Ring meg” slog alla rekord och sålde 10 gånger platinum. Låten var den första från hennes prisade debutalbum ”Mildt Sagt”. Succén följdes upp med en turné och låten ”Fem fine frøkner” som tog henne hela vägen till ett uppträdande på Nobel Peace Prize Concert 2014.

I år fick ”Fem fine frøkner” nytt liv efter att den spelats i ett avsnitt av den tokhyllade serien ”Skam” och åter seglade den upp på topp tio listor i Norden och den dagliga streamingen av Gabrielles musik ökade med 3.000 procent på Spotify.
Den 27 januari kommer nya singeln ”Vekk Meg Opp” som markerar starten på ett spännande musikår med en rad releaser, festivaluppträdanden och en klubbturné.

Den 8 april kommer Gabrielle till Karlskrona konsthall.
Biljetterna släpps på onsdag den 8 februari.

Läs mer på paraplyproduktion.se

Info om kvällen
Förutom Gabrielles liveframträdande gör vi den 8 april om Karlskrona Konsthall till Sydöstra Sveriges bästa nattklubbsupplevelse.
Räkna med en sprakande kväll med DJs, konfetti och stor produktion.

Tider:
Entrén öppnar 23.00
Gabrielle spelar cirka 00.30

Åldersgräns:
Evenemanget har 18-årsgräns

Biljetter:
Det släpps endast 400 exklusiva biljetter.
Priset är 295:- inkl avgift vid förköp.
Om evenemanget ej är slutsålt säljs resterande biljetter i entrén från 23.00.
Pris i entrén 350:- inkl avgift.