Elin Ruth Sigvardssons till Kalmar den 6 novemberDen 6 november arrangerar vi tillsammans med Headstomp productions en konsert med Elin Ruth Sigvardssons på Kalmar Teater.

Elin debuterade med plattan "Saturday Light Naive” bara 21 år gammal. En platta som erhöll en mängd nomineringar och priser och producerades av Lars Winnerbäck.

Nu i september kommer hennes sjätte album "Here Comes The Storm". Ett album där hennes kärlek till soul och blues för första gången fick blomma ut på allvar. Förstasingeln "The Storm” släpptes i augusti är lite av en programförklaring. Ett annat nyckelspår är den långsamt byggande "You Were Right, NY” som handlar om den hatkärlek hon känner inför sin nya hemstad och den ibland destruktiva dragningskraft som den har på henne.

Albumet "Here Comes The Storm" kommer i slutet av september. I höst kommer Elin hem till Sverige i några månader och kommer tillsammans med sitt band att turnera i Skandinavien. Den 6 november kommer Elin till Kalmar för en konsert på Kalmar Teater.

Biljetter köper du här:
https://www2.nortic.se/tickets/event/5499