Extrabiljetter släppta till Lena Philipssons

bägge föreställningar nu på söndag

Lena Philipssons hyllade föreställning ”Jag är ingen älskling” kommer till Karlskrona för två föreställningar i Konserthuset nu på söndag. Idag släpptes ytterligare biljetter till både kvälls- och eftermiddagsföreställningen.

Intresset för konserterna har varit stort och vi släpper nu ytterligare 40-talet biljetter till både kvälls- och eftermiddagsföreställningen.

Konserten i Karlskrona Konserthus blir turnéns mest intima och exklusiva möjlighet att uppleva Lenas hyllade show. Förutom Lenas största hits bjuds publiken på låtar från Lenas senaste album. Showen har så klart musiken i fokus och strålkastarljuset riktas mot Lena som tar plats vid både mikrofonen och pianot. Men det bjuds även på ärliga, uppriktiga men framförallt roliga anekdoter.

Lena Philipssons genuina och kärleksfulla show ”Jag är ingen älskling” har fått massor av beröm i media.
”Det bästa Lena Philipsson har gjort” skrev Aftonbladet efter premiären på Cirkus i Stockholm och gav showen högsta betyg. Efter premiären på Rondo i slutet av januari i år så skrev GP – "Lena Philipsson har aldrig varit närmare, roligare, ärligare, modigare – aldrig bättre än så här” och gav 4 av 5 fyrar.

Entrén till Konserthuset öppnar: 14.00 respektive 18.00.
Konsertstart: 15.00 respektive 19.00.
Insläpp till konsertlokalen 30 minuter innan föreställning.

Mer info och biljetter på: paraplyproduktion.se/biljetter