Extrabiljetter till Stilla Nätters Kapells


samtliga konserter i mellandagarna

Biljetterna släpps idag klockan 12.00.

Julen närmar sig med stormsteg och låtlistan för vad Stilla Nätters Kapell ska framföra i mellandagarna är snart helt spikad. Tidigare i veckan var vi på Eriksberg och riggade de första grejerna inför konserterna. Det kommer att bli fem fantastiska konserter i en helt unik miljö.

Vi börjar repetera och riggar scen, ljud och ljus under veckan som kommer men vi kan redan nu konstatera att lokalen av produktionstekniska skäl rymmer fler än vi först räknade med. Detta gör att vi nu kan släppa ytterligare 50 biljetter till var och en av de fem föreställningarna. Även till de fyra föreställningarna som varit helt slutsålda.

Stilla Nätters Kapell ger fem konserter i mellandagarna. Den 27 december (19.30), den 28 december (14.00 och 19.30) och den 29 december (14.00 och 19.30).

De som sett och hört kapellet innan kommer att känna igen sig. Stommen i kapellet är den samma. Men i år välkomnar kapellet även Daniel Olsson (Dobro och gitarr), Rasmus Svensson (trummor) och skivaktuella Olle ”Faråker” Blomström. Olle som är från Svängsta släppte 2012 singeln "Paparazzi Du” som fick stor uppmärksamhet och spelades flitigt på radio. I våras släppte han skivan ”Allt Faller”. En skiva vi på Paraply lyssnade mycket på i somras.

I samband med konserterna erbjuder Eriksberg Vilt & Natur sina fantastiska tjänster. Det finns både mat- och övernattningspaket att köpa och det släpps extra biljetter även i dessa kategorier. Utöver matpaketen kommer Eriksberg servera både grillat, kaffe, varm choklad och glögg i pausen.

Biljetter och mer info:
https://www2.nortic.se/tickets/event/5848