Frida Öhrn och Linda Ström gör nio julshower på ScandicFrida Öhrn och Linda Ström bjuder i år på en stämningsfylld julshow fylld av personliga favoriter. Det blir en helkväll med klassiskt julbord signerat Scandics kökschef Marcus Antonsson och det blir såklart massor av stämningsfull musik signerad två av Sveriges allra vackraste röster.

Frida Öhrn och Linda Ström är till vardags två tredjedelar av Cookies n Beans. Både Frida och Linda har gjort skivor på egen hand men bjuder nu på en julshow fylld av musik tillsammans.

- Det blir personligt och nära. Vackert och stämningsfullt men det blir även ös och riv, fförklarar Frida Öhrn den musikaliska delen av julshowen. Linda och jag kommer att bjuda på ett brett spektra av vår egen musik och våra favoritlåtar. Allt sammanvävt i en julshow i tre delar.

Julshowen är uppdelad i tre delar där stämningen och temperaturen ökar ju längre kvällen går.
Tanken är att showen ska vävas in under kvällens gång och precis som förra året kommer Scandic att duka upp ett dignande julbord.

- Det blir allt det man kan förvänta sig och lite till, berättar Marcus Antonsson, kökschef på Scandic Karlskrona. Vi kommer precis som förra året att lägga extra stort fokus på sillbordet. Gästerna kommer att hitta alla julklassikerna men vi kommer även att bjuda på en överraskning eller två.

- Vi är stolta att kunna bjuda Karlskrona och Blekinge på hela nio tillfällen att se och höra två av Sveriges allra mest fantastiska röster, säger Robin Åkerman på Paraply produktion.

Julshowerna spelas den 27, 28, 29 november 4, 5, 6, 11, 12 och 13 december.