Fyra slutsålda konserter med Stilla Nätters Kapell


Fyra föreställningar.
Två och en halv timme musik fördelat på 23 låtar.
Totalt har det blivit 23 föreställningar sedan Stilla Nätters Kapell gav sin första konsert 2011. Samtliga helt slutsålda.

I år samlades kapellet dagen innan premiären för att repetera tillsammans. Under onsdagen och torsdagen gav sedan det yviga musiksällskapet fyra konserter i Karlskrona Konsthall.
I år, som alla tidigare år, inledde man med George Harrisons ”My Sweet Lord” sedan följde en rad kända och okända låtar.
Kapellet bjöd som vanligt på en spännande och bred repertoar. Allt från nya hits som Sias ”Chandelier” till klassiker som Simon & Garfunkels ”Sound of Silence”. Från Leonard Cohens ”Ta min vals” till Fleetwood Macs ”Landslide”.

Till sist hyllade kapellet den konsertfilm som varit en förebild och anledning till Kapellets tillkomst - Martin Scorsese ”Last Waltz”. Som sista låt bjöd man på en fantastisk version av The Bands klassiker ”The Weigh” innan man tackade och bockade.
Allra sist innan ridån gick ned en sista gång fick publiken höra Bob Dylans ”I shall be released”.

Stilla Nätters Kapell och vi på Paraply produktion tackar nu för oss för i år. Vi vill rikta ett speciellt tack alla er som år efter år kommer för att se och uppleva Stilla Nätters Kapell.