Hårdrock och Rock n' Roll

i Karlskrona Konsthall

Den 7:e april intar tre band från Hasslö Musikförening Karlskrona Konsthall för en helkväll i rockens tecken. Målet är att ge Karlskronas rockpublik i alla åldrar en kväll att minnas och samtidigt få upp ögonen för de lokala förmågor som finns ute på ön. "Regnrock" arrangeras av Hasslö Musikförening i samarbete med oss på Paraply Produktion.

Under kvällen kommer det bjudas på allt från melodisk hårdrock och tung blues till alternativ rock och svängiga covers från de tre banden Kräk, No Rules och Selmas Broskband.

- Vi i föreningen har länge pratat om att göra ett evenemang i Karlskrona just för att få visa upp föreningens band för en ny publik, samtidigt som vi själva saknar den här typen av tillställningar i stan. Målet är att kvällen ska bli uppskattad och att det kan bli en tradition, säger Hannes Samuelsson, ordförande, Hasslö Musikförening.

Banden som spelar under kvällen är Kräk som är aktuella med debutalbumet "Mad Romance". No Rules släppte nyligen en musikvideo till nya singeln "Peak of Pandemonium" och Selmas Broskband som spelat på Hasslöfestivalen varje år sedan starten 2000.

Läs mer på paraplyproduktion.se/biljetter

Läs mer