Imorgon släpps biljetterna till årets Hasslöfestival

- här är allt du behöver veta

Många har hört av sig med frågor och intresset verkar extra stort för årets festival. I måndags kunde vi berätta att Per Gessle kommer till festivalen och imorgon, torsdagen 24 november 09.00, släpps biljetterna till Hasslöfestivalen 2017. Vi kommer löpande att släppa information här på Facebook samt hasslofestivalen.se men vill redan nu informera om några detaljer som det kommer många frågor om.

Det går som vanligt att köpa både festivalpass (ger entré till samtliga dagar och alla konserter) och endagsbiljetter (ger entré till ett specifikt datum) till festivalen. Biljetterna säljs inledningsvis via hasslofestivalen.se, paraplyproduktion.se samt via Karlskrona Turistbyrå.

Priser (inkl serviceavgift)
Festivalpass (ger entré till samtliga dagar)
* Early bird (till och med 31/12) 895:-
* Ordinarie pris 995:- (Släpps den 1/1 2017)
* Ungdom 13-17 år 495:-
* Barn 0-12 fri entré i målsmans sällskap

Endagsbiljett (ger entré till ett specifikt datum)
* Ordinarie fre/lör 595:-
* Invigningskväll torsdag 295:-
* Ungdomsbiljett 295:-
* Barn 0-12 fri entré i målsmans sällskap

Boende
I samband med ditt biljettköp kommer du i år även att kunna boka campingplats alldeles intill festivalområdet.
Mer info släpps senare.

Shuttlepass
I år erbjuder vi helt nya shuttlepass som du åker fritt på till och från festivalen under 72h med både buss och tåg. Passen säljs antingen för resor inom Karlskrona/Ronneby eller för hela Blekinge.
Båda varianterna kan köpas för vuxen och barn.
Mer info släpps senare.

Parkering
Du kommer även att kunna boka parkeringsbiljett ihop med festivalbiljetten. Antingen för en dag eller hela festivalen.
Mer info släpps senare.

Pluskortsprenumeranter
Även (inför) i år erbjuds Pluskortsprenumeranter att köpa biljetter till rabatterat pris. Håll utkik efter annons i morgondagens BLT och Sydöstran med information och priser. Det går även att logga in på blt.se och sydostran.se där det från och med imorgon kommer att finnas information samt länk för att boka biljetter. Det går även bra att köpa biljett via BLT:s och Sydöstrans kundtjänst i Karlskrona och Karlshamn.

Vi ser redan fram emot sommaren samt att träffa nya och gamla festivalbesökare på idylliska Hasslö 13-15 juli. Välkomna till festivalen mitt i Karlskrona Skärgård.