Jill Johnson och Eric Gadd

bjuder på helkväll imorgon lördag

Här är allt du behöver veta

Imorgon lördag bjuder vi på Jill Johnsons jubileumsturné men också på soulkungen Eric Gadd. Platsen är den fantastiska parken Rävspelet i Kalmar.

- Sommarens konserter blir en hyllningsturné till mina tio år med killarna. Vi kommer stå på tå för varandra, improvisera och precis allt kan hända, berättade Jill innan turnén drog igång tidigare i somras. Det blir country, blues, soul och rock med stor plats för bandet som mångfacetterade instrumentalister och sångare. Jag lovar musikalisk bredd och framförallt en omfamnande spelglädje, summerade Jill.
Konserten i Kalmar är den sista på jubileumsturnén för Jill och bandet.

Sveriges soulkung Eric Gadd firar i år 30 år som artist. På lördag ansluter han till konsertkvällen på Rävspelet för att bjuda på en helkväll tillsammans med Jill Johnson.
Tidigare i år var Eric tillbaka med balladen ”Stay away från mig” och man har kunnat se honom i bland annat ”Sommarkrysset” och ”Nyhetsmorgon”. Eric har även turnerat flitigt i sommar och den 26 augusti inleder han kvällen på Rävspelet innan Jill turnéavslutar sin jubileumsturné på samma scen.

PRAKTISK INFORMATION

TIDER
Entrén öppnar: 17:30
Eric Gadd: 19.00
Jill Johnson: 20:30

BILJETTER
Ordinarie konsertbiljett 495:- inkl. serviceavgift
Barnbiljett 0-12 år fri entré i målsmans sällskap. (Biljett krävs - begränsat antal fria barnbiljetter.)

ÅLDERSGRÄNS
Åldersgräns 13 år. Under 13 år endast i målsmans sällskap.

MEDFÖLJANDE BARN
�OBS: Barn under 13 år måste bära hörselkåpor under hela vistelsen på konsertområdet. Barnvagnar är välkomna på området men måste placeras långt från scenen. Anvisade områden för barnvagnar kan förekomma.

STOLAR OCH FILTAR
Ta gärna med en egen picknickstol eller filt för att bekvämt slå er ner på konsertområdet. Begränsat antal stolar kan även hyras på området.

MAT OCH DRYCK
Evenemangsområdet kommer att ha ett brett utbud av mat och dryck samt erbjuda servering av öl, vin och cider samt alkoholfria alternativ mm. Det går bra att ta med egen picknickkorg med mat och andra godsaker. Ingen form av dryck får dock medföras in på området. Glasflaskor, burkar, termosar, grillar och föremål som kan skada andra är förbjudna. Endast plastbestick får föras med in på området.

PARAPLYER OCH FARLIGA FÖREMÅL
Paraplyer, bord och farliga föremål som kan skada andra eller hindra framkomligheten får ej föras med in på konsertområdet. Arrangören ansvarar inte för föremål som är lämnade utanför entrén och de sparas ej efter konsertdagen.

SYSTEMKAMEROR, LJUDUPPTAGNING & FILMNING
Professionell kamerautrustning/systemkameror, videokameror samt inspelningsutrustning får ej tas med in på området.

HUSDJUR
Husdjuren mår bäst av att stanna hemma och får inte vistas inom konsertområdet.

RULLSTOLAR
Medföljande ledsagare går in gratis på ordinarie konsertbiljett.�Ramp för rullstolar kan inte garanteras på området.