Karlskrona Musikfest bjuder på

sex hyllningskonserter på Fisktorget

Den 31 augusti och 1 september firar Karlskrona Musikfest 10-årsjubileum. I år bjuder evenemanget på en helkväll med Ted och Kenneth Gärdestads musik på fredagen och hela fem fem tribute-konserter på lördagen - fyra favoriter i repris och en helt ny.

- Vi har genom åren fått en hel del önskemål om att köra några av alla tributekonserterna i repris och i år uppfyller vi fyra såna önskningar, säger Stefan Andersson på Paraply produktion.

Fredag - Ted och Kenneth Gärdestad
Fredagen viks helt och hållet åt Ted och Kenneth Gärdestads fantastiska musik. Under ledning av kapellmästaren och gitarristen Christian Dannevaern Fridh samlar vi några av regionens bästa musiker och artister för en oförglömlig sommarkväll på Fisktorget.

- Jobbet med att sätta samman hyllningskvällen är redan i full gång, avslöjar Christian. Artisterna har fått önska låtar och nu sätts allt samman och arrangeras till en härlig lång konsertkväll. Det är helt fantastiskt att sitta och gräva i Ted och Kenneths låtskatt.

Lördag - David Bowie, Kent, John Mayer, Pink Floyd och Amy Winehouse
Lördagkvällen bjuder musik från fem olika band eller artister. Linus Norda gjorde en fantastisk hyllning till David Bowie sommaren 2016. Oskar Askevik och Sebastian Ohlsson Lundh med vänner bjöd på det bästa av Kent 2013. Pelle Holmberg och hans band hyllade John Mayer 2015 och Christian Dannevaern Fridh gjorde med sitt band en uppskattad hyllning till Pink Floyd 2014.
I år får vi se och höra samtliga dessa igen och vi har dessutom bett Alva Boulliant plockar fram det bästa i en hyllning till Amy Winehouse.

- Hyllningen till Amy Whinehouse var från början ett gymnasiearbete men nu fortsätter vi att hylla en av världens främsta soul och jazz-sångerskor, säger Alva Boulliant som tar plats vid mikrofonen.

Matpaket och garanterad sittplats
För den som vill äta går det som tidigare år att boka sitt matpaket som inkluderar grilltallrik, ett glas öl/vin/cider/alkoholfritt alternativ samt garanterad sittplats för 180:- I år serverar vi Grilltallrik med mango- och mozzarellasallad samt tillbehör. (Vegetariskt alternativ finns.)

Precis som de två senaste åren håller Musikfesten till på Fisktorget. Evenemanget erbjuder som vanligt försäljning av både mat och dryck. Medhavd förtäring är ej tillåten. Paraplyer och stolar får ej föras med in på området. Vid frågor eller önskemål om att sitta tillsammans med andra sällskap maila på: bordsbokning@paraplyproduktion.se
Glöm inte att ange namn på bokningen samt sällskapets storlek.

Entrén öppnar klockan 18.00 på fredagen och 17.00 på lördagen.
Biljetter och mer info på paraplyproduktion.se/biljetter