Klubb Blåjeans

intar Konsthallen på juldagen
- på scen står Julia Frej, Teen h weed och Vapenbröder.

För tredje juldagen i rad arrangeras klubb Blåjeans i Karlskrona.
Denna gången är det Karlskrona Konsthall som står värd och det bjuds som vanligt på både livemusik och dansgolv.

Hela tre livemusikakter kommer att samsas på Konsthallens scen. Strax efter dörrarna öppnats till Konsthallen vid 21.00 tar Julia Frej plats på scen för att bjuda på nyskrivet material.
- Julia är inte bara en aktuell röst i popsverige, berättar Oskar Askevik som är en av grundarna till Klubb Blåjeans. Julia har varit programledare för Ink Master Sverige och man kan ha sett henne med sin gitarr i Pluras kök Istanbul. Denna kvällen bjuder Julia på rykande färskt material som soloartist.

Efter Julia Frej intar ”Teen h weed” scenen och vid 23.00 återvänder ”Vapenbröder” till Karlskrona.
Teen H Weed kommer ursprungligen från Karlskrona och har tidigare släppt låtar under namnet Dandan.
- På juldagen bjuder Teen H Weed på ett tungt och tänkvärt gig uppbackad av såväl fysiska som digitala vänner, förklarar Askevik.

Sist ut på scen blir Vapenbröder som återvänder till sin hemstad för ännu en spelning.
- Det ska bli fantastiskt roligt, säger Oskar. Det blir låtar från "Elva streck" och "Kör från noll” men också nytt material. Vi i bandet vill med konserten tacka vår hemmapublik för all support under de gångna året.

Efter de tre livemusikakterna kommer Klubb Blåjeans popgolv att dra igång. I vanlig ordning spelar klubbens egna DJ:s poppiga hits. Denna kvällen blir det en salig blandning av goda vänner som turas om att spela sina favoritlåtar. Räkna med en rad överraskningar och galna upptåg under kvällen.

Biljetter köper du här:
https://www2.nortic.se/tickets/event/8754