Lena Philipssons succéshow till Karlskrona


Lena Philipssons hyllade föreställning ”Jag är ingen älskling” kommer till Karlskrona i höst. Den 5 november intar Lena och turnésällskapet Karlskrona Konserthus.

- Vi gjorde två slutsålda föreställningar med Lena i Kalmar i höstas. Dom sålde slut på rekordtid. Konserten i Karlskrona Konserthus blir turnéns mest intima och exklusiva möjlighet att uppleva Lenas fantastiska och hyllade show, berättar Robin Åkerman på Paraply produktion.

Förutom Lenas största hits bjuds publiken på låtar från Lenas senaste album. Showen har så klart musiken i fokus och strålkastarljuset riktas mot Lena Philipsson som tar plats vid både mikrofonen och pianot. Men Lena bjuder även på ärliga, uppriktiga men framförallt roliga anekdoter.

Lena Philipssons genuina och kärleksfulla show ”Jag är ingen älskling” har höjts till skyarna i media.
”Jag är ingen älskling” spelas just nu för utsålda hus på Rondo i Göteborg. ”Det bästa Lena Philipsson har gjort” skrev Aftonbladet efter premiären på Cirkus i Stockholm våren 2016 och gav showen högsta betyg. Efter premiären på Rondo i slutet av januari i år så skrev GP – "Lena Philipsson har aldrig varit närmare, roligare, ärligare, modigare – aldrig bättre än så här” och gav 4 av 5 fyrar.

- Jag är så stolt över min föreställning och har bestämt mig för att göra några fler datum i höst runtom i Sverige, då efterfrågan varit så stor. Kul! Hoppas vi ses då, hälsar Lena.