MEX-dagarna är över


MEX-dagarna arrangeras av Svenska Kommunal-Tekniska Föreningen. I år fick vi uppdraget att arrangera det årliga mötet i vår hemstad Karlskrona. Omkring 450 gäster från hela Sverige samlades första kvällen för mingel på Scandic. Mötet öppnades sedan officiellt i tisdags med inledning på Marinmuseum innan alla välkomnades till Konserthuset för registrering och frukost.

Efter frukost bjöds det på en hel dag med intressanta föreläsningar och inspirerande miljöer i foajén där ett specialbyggt tält byggts upp utanför entrén. Efter ytterligare föreläsningar avslutades den första dagen med bankett och underhållning i Östersjöhallen. På menyn stod bland annat Rökt älg med västerbottencréme till förrätt och lammrostbiff med rostade rödbetor och chêvrecréme till varmrätt. Under kvällen tävlade gästerna och lagom till desserten korades en Mentometermästare som fick en specialtillverkad statyett.
Dag två började redan 8.30 då det bjöds på nya inspirationsföreläsningar i Konserthuset. Efter lunch och några avslutande föredrag avslutades MEX-dagarna efter två intensiva och fantastiska dagar i Världsarvsstaden Karlskrona.
Vi vill passa på att tacka MEX-kommitéen och Konstella för ett spännande uppdrag.