Miriam Bryant etta, tvåa

och trea på Svensktoppen

Miriam Bryants framgångar efter programmet ”Så mycket bättre” har varit explosionsartad. Miriam har sålt ut konsert efter konsert och slagit rekord på rekord. I början av december hade hon hela sju låtar på P3:s DigiLista och fem låtar på Spotifys lista över de 20 mest streamade låtarna.
Nu i helgen noterade hon ännu ett rekord. För första gången någonsin har en och samma artist lagt beslag på samtliga tre topplatser på Svensktoppen. Miriam Bryants låtar ”Ett sista glas”, ”Allt jag behöver” och ”One last time” knep första, andra och tredjeplatsen på listan.

- Det är ju helt sjukt, vad roligt, kommenterade Miriam i en P3-intervju. Hon avslöjade även att hon just nu jobbar med helt nytt material som är tänkt att börja släppas under våren.

Den 16 april ger Miriam en slutsåld konsert i Karlskrona Konsthall och sedan bjuder vi på hela fem tillfällen att se och höra henne i sommar. Den 3 juli i Kristianstad, den 9 juli i Kalmar, 15 juli i Helsingborg, 16 juli på Hasslöfestivalen i Karlskrona och den 12 augusti i Uppsala.