Miriam Bryant, Jill Johnson och Niklas Strömstedt

till Tivoliparken i Kristianstad

Det blir en musikfest i Tivoliparken även i sommar. Vi på Paraply inleder ett samarbete med IFK Kristianstad och Kristianstad Arena och bjuder på Miriam Bryant, Jill Johnson och Niklas Strömstedt söndagen den 3 juli.
Biljetterna till musikfesten i parken mitt i Kristianstad släpps i morgon klockan 10.00.

- Vi har haft två fantastiska musikfester i parken och ser fram emot ytterligare en magisk sommarkväll, säger Robin Åkerman på Paraply produktion. I år blir det tredje gången vi intar Tivoliparken och denna gången tar vi med oss tre riktigt heta svenska artister.

Konserterna i Tivoliparken har bjudit på fantastiska konserter. De senaste tre åren har Paraply produktion bjudit på bland annat Ulf Lundell, Linnea Henriksson, Doug Seegers och Tomas Ledin. Nästa sommar blir det återigen musikfest med tre superaktuella artister i Miriam Bryant, Jill Johnson och Niklas Strömstedt.

IFK Kristianstad och Kristianstad Arena
nya samarbetspartners
Inför sommarens evenemang inleder Paraply produktion ett samarbete med IFK Kristianstad och Kristianstad Arena. Målet är att tillsammans kunna utveckla Musikfesten i Tivoliparken ytterligare.
- Med vår samlade kompetens inom evenemang och upplevelser tror jag att det här kan bli riktigt bra, och starten på ett nytt spännande samarbete, säger Henrik Fröberg, match och arrangemangschef på Kristianstad Arena. Vi ser fram emot att få vara en del av sommarens stora konsertevenemang i Kristianstad.

Mer info och biljetter paraplyproduktion.se