Musikfest i helgen

Nu till helgen arrangerar vi för sjunde året i rad vår Musikfest inne på Blekinge Museums Bakgård. Det blir som vanligt två sommarkvällar fyllda av livemusik.

Fredagen den 24 juli
Fredagen går i bluesens tecken. I år hyllar Karlskrona Blues All-stars nyligen bortgångne BB King. Under ledning av kapellmästaren Christian Fridh kommer vi att få se och höra gäster som Per Månsson, Pelle Riff Aldsten, Pelle Holmberg, Anders Svensson, Linus Norda, Lovisa Birgersson och Hasse Ahlerstedt.

Karlskrona Blues All-stars består av kapellmästaren Christian Fridh, Michael Fridh, Tomas Erlandsson och Oskar Appelqvist.

Lördagen den 25 juli
Lördagen blir som vanligt en lång och härlig hyllningskväll till fem utvalda artister eller band. I år hyllar vi The Ark, Dire Straits, Tom Waits, John Mayer och AC/DC.

Bordsbokning och mat: När du gör en bordsbokning ingår ett matpaket för 180:- som betalas på plats. I år serverar vi en somrig grilltallrik med hickoryglacerad brisket och choritzo med rostad potatis, bea och tomatsalsa. Matpaketet inkluderar valfri dryck (Öl/Vin/Cider/Alkoholfritt) och garanterad sittplats.

Du bokar mat/bord på:
bordsbokning@paraplyproduktion.se.