Musikfesten intar Fisktorget

- i år hyllas Prince, Monica Z, Eagles, The Killers, David Bowie och Toto.

Musikfesten har blivit en lång och fin tradition i Karlskrona. I år utvecklas evenemanget och tar plats på det vackra Fisktorget. Den 29 och 30 juli bjuder vi för åttonde året i rad på en tvådagarsfest i musikens tecken. I år med solnedgången över skärgården som fond.

- Vår ambition är alltid att försöka hitta unika platser och Fisktorget är verkligen en bortglömd pärla i Karlskronas evenemangskalender. Tänk att ta båten rakt in till första parkett, antingen med egna skutan eller inleda kvällen med en liten tur med Skärgårdstrafiken, säger Robin Åkerman på Paraply produktion.

Genom åren har Musikfesten bjudit på fantastiska musikupplevelser. Till övergripande del levererade av lokala musiker. Ni som varit på festen någon gång känner till upplägget. Vi väljer ut några artister vars musik vi älskar och hyllar sedan dessa och deras musik i två dagar.

I år går festen av stapeln den 29 och 30 juli. Fredagen den 29 hyllar vi den nyligen bortgångne Prince. Bland gäster och musiker kommer vi att få se och höra bland annat Christian Fridh, Linus Norda, Malin Törnquist, Oskar Appelqvist, Michael Fridh och Johan Björk.

På lördagen fyller vi scenen med lokal begåvning och några väl valda importer. Under lördagen ger vi tributekonserter och hyllar Monica Z, Eagles, David Bowie, Toto och The Killers.
Bland annat kommer Håkan Grahn, Hanna Bark, Linus Norda, Christian Fridh, Isabelle Juhlin, Sebastian Ohlsson Lund med flera att inta scenen.

- Genom flytten till Fisktorget har vi mer plats att jobba med som kan ge Musikfesten en lite annan inramning och känsla än tidigare. Vi kommer att försöka nyttja Fisktorget för att bygga lite somriga miljöer där man kan njuta av både mat, dryck och musik, fortsätter Åkerman. Vi tittar även på samarbeten med Skärgårdstrafiken, Scandic Karlskrona och Karlskronaglass som har sin röda buss stationerad på Fisktorget.

Som vanligt kan man boka matpaket som då inkluderar garanterad sittplats.
Mer info dyker upp på paraplyproduktion.se

Fredag 29 juli:
Tributekväll - vi hyllar Prince och hans musik.

Lördag 30 juli:
Tributekonserter - Monica Z, Eagles, David Bowie, Toto och The Killers.