Musikhjälpenauktion

⁃ unik konsertupplevelse, privatchaufför, middag och övernattning i samband med premiären av Stilla Nätters Kapell.

Just nu pågår Musikhjälpen för fullt i både Sveriges Radio och på SVT. Tillsammans med några av våra samarbetspartners vill vi på Paraply bidra till insamlingen genom att auktionera ut en unik konsertupplevelse, privatchaufför, middag och övernattning i samband med premiären av Stilla Nätters Kapell den 28 december.

Det här ingår i upplevelsepaketet:
Transportbolaget To and From hämtar er hemma vid dörren torsdagen den 28 december och kör er sedan till Scandic Karlskrona där ni checkar in och dricker välkomstdrink. Efter en stund på rummet hämtas ni och körs till Circo, mitt i centrala Karlskrona, där ni får gå på den sedan länge utsålda premiären av Stilla Nätters Kapell. Efter föreställningen avslutar ni kvällen med en fantastisk middag på Pinchos som ligger vägg i vägg med konsertlokalen. Ni väljer fritt från tapasmenyn med tillhörande dryckespaket. Efter middagen körs ni tillbaka till hotellet och upplevelsen avslutas morgonen efter med Scandics stora frukostbuffé. Efter utcheckning och en härlig dag i Karlskrona City kör To and From hem er igen. Allt bokas in enligt era önskemål.

Auktionen avslutas den 19 december. Upplevelsepaketet gäller för två personer och övernattningen sker i dubbelrum. Paketet har ett uppskattat värde på runt 5.000kr.
Hjälp oss hjälpa! In och bjud eller dela detta inlägg.

Paraply i samarbete med To and From, Scandic Karlskrona, Pinchos och Circo.