Paraply gör konserter med

Tomas Ledin, Freda och Måns Zelmerlöw i Jönköping

Igår kunde vi berätta att vi på Paraply gör två föreställningar av sommarstandup-turnén ”Badjävlar" i Kalmar och Åhus. Idag kan vi berätta att vi även beger oss till Jönköping för att göra konserter med Tomas Ledin, Måns Zelmerlöw och bandet Freda. Det innebär att vi utökar vårt geografiska verksamhetsområde ytterligare och lägger till ännu en kommun i listan av partners.

Konserten med Tomas Ledin blir vår tredje i sommar. Hasslöfestivalen i Karlskrona den 10 juli, Tivoliparken i Kristianstad den 17 juli och Jönköping den 6 augusti. Freda, med Uno Svenningsson i spetsen, är nog mest kända för 80-talshitsen ”Vindarna” och ”I en annan del av världen”. Gruppen splittrades 1993 men återförenades 2010 och gav i fjol ut plattan ”Beväpna dig med tanken”. Måns Zelmerlöw vann nyligen den svenska Melodifestivalen med låten ”Heroes”. Måns vann finalen med den största segermarginalen i Melodifestivalens historia.

Konserterna i Jönköping med Tomas Ledin, Måns Zelmerlöw och Freda kommer att bli starten på Jönköpingsfesten som firar femårsjubileum i sommar. Konserterna kommer att gå av stapeln på Hovrättstorget mitt inne i centrala Jönköping den 6 augusti.

Konserten är ett samarbete mellan Paraply produktion och Destination Jönköping. Jönköpingsfesten arrangeras av Jönköpings kommun, Jönköping City och Destination Jönköping.