Paraply gör stor Sverigeturné för Enkla Elbolaget

- den röda tråden för turnén blir musik

I sommar ger sig Enkla Elbolaget ut på en stor Sverigeturné. Vi på Paraply har fått förtroendet att paketera hela konceptet och snart rullar ett spännande centrum för upplevelser och musik ut på de svenska vägarna.

Det var efter en enkel men lyckad insats på Sweden Rock Festival förra året som idén föddes om en större och mer omfattande turné. I centrum står Enkla Elbolagets enkla, prisvärda och klimatkloka el men den röda tråden för turnén blir musik.
Vi fick frågan i oktober och över vintern har vi tillsammans med våra vänner på kommunikationsbyrån Milou dragit upp riktlinjerna för att ta fram ett komplett turnéupplägg.

- Givetvis är vi glada över att få ett så stort förtroende, säger Robin Åkerman på Paraply produktion. Uppdraget är storleksmässigt ett av de större projekt som vi arbetat med och innebär att vi anställt Sara Johansson som projektledare. Nu söker vi ytterligare två personer som vill hänga med på turnén i sommar.

Turnén kommer att dra igång den 24 april på Elmia-mässan och landar sedan på trettiotalet platser runt om i Sverige. Turnén besöker bland annat Bråvallafestivalen, Åhus Beachhandboll och Malmöfestivalen och här hemma i Blekinge kommer turnén att stanna till på Hasslöfestivalen, Östersjöfestivalen och Sweden Rock Festival.

Montern kommer att bli ett spännande centrum för musik och upplevelser och man kommer att kunna byta till Enkla Elbolagets förmånliga el-avtal direkt på plats.
- Byter man el-avtal på plats kan man välja bland en mängd spännande premier. Bland annat konsertbiljetter och hörlurar från Urbanears och Marshall. Man behöver inte ens veta vilken el-leverantör man har idag. Vi sköter allt på plats. Hur enkelt som helst, berättar Thomas Anderson, marknadschef på Enkla Elbolaget.

I veckan inleds en rekryteringskampanj där nyanställda projektledaren Sara Johansson, som tidigare jobbade för Karlskrona City, söker ytterligare två personer som ska vara med och genomföra turnén.

Är du intresserad kan du skicka din intresseanmälan och ditt cv till: jobb@paraplyproduktion.se
Läs mer på enklaelbolaget.se/turne