Per Gessles sommarturné till Hasslöfestivalen

- bjuder på sommarhits från Gyllene Tider, världshits från Roxette och låtarna som bär hans eget namn.

Det blir inte mer ”Best of” än såhär. Det är tio år sedan Per Gessle gav sig ut på en soloturné. Senast han turnerade var med Roxette 2014/2015 och innan det var det med Gyllene Tider sommaren 2013. I sommar är det dags igen men för första gången packar Per ner låtar från samtliga sina tre musikaliska superprojekt. Under turnén kommer han att bjuda på oförglömliga sommarhits från Gyllene Tider, världshits från Roxette men även de personliga låtarna som bär hans eget namn.
Lördagen den 15 juli kliver han upp på Hasslöfestivalens scen.

Turnén har fått namnet ”En vacker kväll. Sommarturné 2017” och biljetterna till turnén släpps nu på torsdag den 24 november kl 9.00.

- Det är dags att ta en musikalisk selfie, menar Per själv. Jag har skrivit låtar och varit artist i 37 år. Tre karriärer har det blivit. En med Roxette, en med Gyllene Tider och en alldeles solo. Alla tre är olika men ligger lika nära mitt hjärta och bär mitt personliga DNA. Nu till sommaren 2017 tänkte jag blanda om i min gryta och spela låtar jag skrivit som betytt extra mycket för mig. Både från Roxette, Gyllene Tider och från min soloresa. Det känns rätt. Och på tiden.

Turnén kommer att vara en av höjdpunkterna på årets Hasslöfestival. Per Gessle kommer att avsluta lördagkvällen.

- Det känns helt overkligt, erkänner Robin Åkerman på Paraply produktion som arrangerar Hasslöfestivalen. Det är första gången Per spelar på festivaler i Sverige och vi är en av endast få utvalda från norr till söder. Jättekul! Totalt sett blir detta förmodligen den enskilt största satsningen som vi gjort kopplat till Hasslöfestivalen. Det ska bli fantastiskt roligt att se om Per kan hjälpa oss sätta ett nytt publikrekord.

Årets Hasslöfestival går av stapeln den 13, 14 och 15 juli.