Publikrekord för Hasslöfestivalen


Den sextonde Hasslöfestivalen blev också den största i festivalens historia. För första gången någonsin kunde vi räkna in över 10.000 besökare under festivalens tre dagar.

Det känns fantastiskt att kunna räkna in ännu ett publikrekord, säger Robin Åkerman på Paraply produktion. Med undantag för förra sommaren då lördagen bjöd på ösregn efter ösregn har vi noterat nya publikrekord varje år.

Många frågar och har synpunkter men när det gäller festivalens framtid finns inget nytt att berätta. Det pågår diskussioner men det finns inga nya beslut tagna.

Vi tog ett beslut i höstas om att detta fick bli den sista festivalen och det står vi fortfarande fast vid. Det pågår diskussioner om festivalens framtid. Diskussioner som pågått mer eller mindre sedan vi berättade om vårt beslut i november. Dessa diskussioner som känns både lovande och produktiva. Men helt beroende på vad dessa resulterar i får vi se hur det blir nästa sommar.

Tills vi vet mer om framtiden vill vi på Paraply passa på att tacka våra partners. Framförallt Hasslö Musikförening och Hasslö GOIF som gjorde en fantastisk insats under årets festival. Vi vill även rikta ett stort tack till alla de ungefär två hundra personerna som jobbade och slet i princip dygnet runt under festivalveckan.

Vår vana trogen riktar vi det största tacket till alla fantastiska besökare.