Sabina Ddumba på Sverigeturné

- premiär i Kalmar och turnéavslutning i Växjö

På bara några år har Sabina Ddumba säkrat sin plats som en av Sveriges klarast lysande musikstjärnor. I höst syns hon i ”Så mycket bättre” och i vår åker hon på Sverigeturné - en turné som startar i Kalmar och avslutas i Växjö.

2016 utnämndes Sabina Ddumbas till ”Årets nykomling” på såväl Grammisgalan som P3 Guld. Sedan dess har låtar som ”Not Too Young” och ”Effortless” sålt platina och debutskivan Homeward Bound kallades bland annat “årets klokaste album” av Jan Gradvall.

Under sommaren har Sabina Ddumba varit på Gotland och spelat in den kommande säsongen av ”Så mycket bättre – en upplevelse som hon beskriver som “sjukt kul och sjukt läskigt.”
I framtiden står dock en längre resa på schemat, snart tar hon nästa steg. Sabina är signad till Warner Bros i USA.
- Det är så fett att det finns folk där borta som är intresserade och taggade på att jobba med
mig. Det behöver inte vara någon arenaturné eller nåt, sätt mig på en klubb, säger Sabina.

Men innan Sabina tar sikte västerut blir det en stor Sverigeturné där vi på Paraply har fått äran att göra både turnépremiären och turnéavslutningen. Vi startar upp i Kalmarsalen i Kalmar den 15 februari och turnén avslutas den 25 mars i Växjö Konserthus.

- Vi har bara sett början på Sabinas karriär, menar Robin Åkerman på Paraply produktion som gör konserten ihop med Appelgren Friedner. Många spår att Sabina är vår nästa internationella superstjärna. Det ska bli fantastiskt roligt att göra två konserter här på hemmaplan med henne.

Biljetterna släpptes idag kl. 10.00.
Kalmar: http://www.ticketmaster.se/event/485613
Växjö: http://www.ticketmaster.se/event/485645