Säg ”Hej” till Shervin, Cajsa och Atina


För några månader sedan välkomnade vi Shervin Mutevalli till oss på Paraply och för några veckor sedan sa vi hej till Atina Bracin och Cajsa Augustzén. Tre nya ansikten som ni kommer att se på flera håll framöver.

Atina kommer närmast från eventbolaget Ryska Posten i Stockholm där hon jobbat som produktionsledare. Hos oss kommer Atina att jobba med liknande arbetsuppgifter.
Cajsa Augustzén har tidigare jobbat på McKinsey & Company och kommer att leda vår etablering av nytt kontor i Kalmar samt vara ansvarig för affärsutveckling.
Shervin Mutevalli är vår egen MacGyver med erfarenheter inom el- och vatteninstallation, bilmekaniker, snickeri och tekniska lösningar. Hos oss på Paraply kommer han att jobba med lite av varje samt ansvara för lager och logistik.

Detta gör att vi nu är åtta personer och en hund på Paraply. Fyra kvinnor, Malin, Sara, Atina och Cajsa, och fyra män, Robin, Stefan, Hugo och Shervin … och så Vilja. Kika gärna in på paraplyproduktion.se för att läsa mer om oss och våra nya vänner på Paraplykontoret.