Shit vad tiden går fort…


Vi har haft ynnesten att hänga med Josefi Jönsson i några månader nu. Hon har varit praktikant på Paraplykontoret i Karlskrona med fokus på copywriting, grafisk formgivning och innehåll till sociala medier. Idag är det hennes sista dag men det kommer vara tufft att släppa taget. 😍

Josefi är strax färdigutbildad journalist och medieproducent samt har pluggat både grafisk formgivning, kriminologi och radioproduktion tidigare. Hon hittade till oss på Paraply av naturliga skäl för 23 år till trots har hon hunnit med att uppleva hela 112 konserter. Vi förstod direkt att hon hittat rätt när vi läste detta i hennes ansökan:

"Känslan av att få se någonting i verkligheten när man väntat väldigt länge är magisk. Det kan handla om alltifrån en artist man velat se live i flera år eller någonting man arbetat i timmar med som plötsligt sitter inramat på väggen. Oavsett är det sällan det inte är värt det, hur long way coming det än har varit."

Hos oss har Josefi främst varit del av de team som jobbar med liveupplevelser. Det har exempelvis inneburit utveckling, kommunikation och upplevelser runt varumärken som Queens of Pop, Hasslöfestivalen och Karlskrona Skärgårdsfest. Men vi har även hunnit fira in vårt 10-årsjubileum och skapat mängder av härliga minnen tillsammans.

Tack för allt grymt du har bidragit med! I sommar blir det Lush Life under stjärnorna på Sofiero Slott hemma i Helsingborg! 🤩👩‍🎤💃🍾☀️