Silvana Imam till Karlskrona 11 november


Efter ett 2016 fyllt av priser, utmärkelser, spelningar, albumsläpp och sommarprat åker Silvana Imam ut på höstturné. Turnén, som fått namnet "Regnbågsfärger Över Sverige" Tour kommer till Karlskrona och Konsthallen den 11 november

I mars släppte Silvana Imam albumet "Naturkraft", som hyllades av såväl kritiker som lyssnare. Någon månad tidigare på Grammisgalan 2016 utsågs hon till Årets artist, den första rapparen att ta hem den kategorin.

Silvana har med sin stora och hängivna publik vuxit fram som en av Sveriges populäraste artister under de senaste två åren. Ett tydligt tecken på detta är att hon tidigare i år fick ta emot Guldmicken, utmärkelsen för årets bästa liveartist på P3Guldgalan

Därtill spelningar utomlands på exempelvis South by Southwest i Texas USA, Filmfestival i Mexico, Roskildefestivalen i Danmark och Öya i Norge.

– Jag vill göra den bästa mest progressiva musiken i Sverige. Jag vill förändra känslor och jag spelar på allas planhalva. Här är jag, helt naken, det finns inga filter och ni behöver lyssna på mig.

Silvana var även årets sista sommarpratare i P1 där hon gjorde ett hyllat och omskrivet program om bland annat ursprung och uppväxt, ställningstaganden och identitet.

Den 30 Augusti släpptes nya singeln "Sett henne", feat. Erik Lundin och Fille Danza.

Supportakt i Karlskrona blir Michel Dida som hörts på låtar av bland annat Timbuktu och Adam Tensta. Dida har även haft en stor viral hit med låten “Höru Mej Bae.

Biljetter och mer information hittar ni här:
http://www.paraplyproduktion.se/evenemang/konsthallen-karlskrona/silvana-imam?me=true

#silvanaimam #silvana #paraplyproduktion