"Sköna söndagar med livemusik"

på Restaurang Landbron

De "sköna söndagarna med livemusik" får ett nytt hem i sommar. Konceptet startades redan 2009 och platsen för de första säsongerna var Grevagården i Karlskrona. Två somrar gästade konceptet Scandics uteservering innan det flyttade tillbaka till Grevagården. I sommar landar konceptet på ett helt nytt ställe - Restaurang Landbron och Neptuni Gård.

- Vi har haft många fantastiska kvällar på Grevagården men i år kändes det självklart att flytta ner till Neptuni Gård och restaurang Landbron där kapellmästaren Oskar Appelqvist och hans flickvän Sofie Karlsson driver restaurang, säger Stefan Andersson på Paraply produktion. Oskar som dessutom själv varit en stor del av konceptet sedan starten för sju år sedan.

Neptuni Gård ligger vid busstorget i Karlskrona och i anslutning till gården ligger helt nyöppnade Restaurang Landbron och Lindohfs Blomsterhandel.
- Innergården blir en fantastisk miljö för de sköna söndagarna, fortsätter Stefan. Gården kommer dessutom att vara regnskyddad så söndagarna kommer att vara "vädersäkrade" i år.
Premiären blir den 28 juni och sedan kan man njuta av livemusik den 5, 12, 19 och den 26 juli.