Stilla Nätters Kapell är tillbaka. Biljetterna släpps på måndag.


En av årets gäster blir Faråker.

För fjärde året i rad återuppstår Stilla Nätters Kapell i mellandagarna. I år intar kapellet Eriksberg i Karlshamn. Under ledning av Oskar Appelqvist bjuder bandet med gäster på fem finstämda konserter. En av gästerna är skivaktuella Faråker.

För nästan exakt fyra år sedan drogs de första planerna upp för en stämningsfull mellandagskonsert.
- Tanken var inte att göra en traditionell julkonsert utan mer en konsert där man kunde tolka de låtar man verkligen älskar, minns kapellmästaren Oskar Appelqvist.

Resultatet blev Stilla Nätters Kapell. Ett koncept som såg dagens ljus för första gången i Amiralitetskyrkan i Karlskrona vintern 2011. Sedan starten har Stilla Nätters Kapell gjort femton konserter. Samtliga har sålt helt slut.

I dagarna blev det klart att det blir ytterligare fem konserter. Närmare bestämt 14.00 den 27 december, 14.00 och 19.30 den 28 december och 14.00 och 19.30 den 29 december.

Faråker en av årets gäster
De som sett och hört kapellet innan kommer att känna igen sig. Stora delar av kapellet är i år det samma. Men en av årets stora nyheter är att skivaktuella Olle ”Faråker” Blomström gästar. Olle som är från Svängsta släppte 2012 singeln "Paparazzi Du” som fick stor uppmärksamhet och spelades flitigt på radio. I våras släppte han skivan ”Allt Faller” som fått fantastiska recensioner.

I år intar kapellet Eriksberg
Spelplatserna har genom åren varierat. Allt startade i Amiralitetskyrkan i Karlskrona för att fortsätta i stenlängan på Johannishus Gods. Förra året gästade kapellet festvåningen på Stadshotellet i Karlskrona.

- Denna gången beger vi oss till Karlshamn och fantastiska Eriksberg där vi fått möjligheten att göra den allra första konserten i en nyrenoverad och fantastisk lokal som ingen gjort något liknande i tidigare, berättar Stefan Andersson på Paraply produktion.

Biljetterna släpps den 27 oktober
Biljetterna till de fem föreställningarna släpps måndagen den 27 oktober kl. 07.00 och det kommer som vanligt finnas ett begränsat antal biljetter till varje förställning.
I samband med biljettsläppet släpps också supépaket som inkluderar en fantastisk buffé, konsertbiljett och reserverad sittplats vid konserten. Det kommer även att finnas övernattningspaket där konsertbiljett, supé, reserverad sittplats på främre raderna vid konserten, övernattning och frukost ingår.

Konsertbiljetter
Sittplatsbiljett 295:-. Vi erbjuder även ett exklusivt antal biljetter till reducerat pris för barn, studenter och pensionärer 195:-

Matpaket
Konsertbiljett med reserverad sittplats på främre raderna och buffé 590:-. Barn 7-12 år 340:-. Barn 0-6 år 195:-. (Avser subventionerad konsertbiljett. Äter gratis.) Lunch och middag serveras från två timmar innan konsertstart.

Övernattningspaket
Inkluderar konsertbiljett med reserverad sittplats på främre raderna, matpaket och övernattning med frukost samt tillgång till Säteriets relaxavdelning med bastu och utomhusjacuzzis.
Paketpris för två personer i dubbelrum 3.435:-
Paketpris för enkelrum 2.140:-