Stilla Nätters Kapell - här är allt du behöver veta inför biljettsläppet imorgon fredag


Sedan starten 2011 har Kapellet gjort 23 föreställningar. Stora som små och samtliga har sålt helt slut. Förra året bestämde sig kapellet för att söka sig tillbaka till rötterna och i år fortsätter den resan. I år blir det ännu mindre, ännu närmare och ännu mer exklusivt. I år intar kapellet en helt ny konsertlokal. Den minsta och mest intima lokalen dom någonsin intagit. På fredag släpper vi 200 exklusiva biljetter till fyra föreställningarna den 28 och 29 december, vilket innebär totalt 800 platser.

Men evenemanget bjuder inte bara på fyra ännu mindre och ännu mer intima konserter. I år bjuder vi även in till en helt ny konsertlokal som du som besökare med största sannolikhet inte besökt tidigare. Stilla Nätters Kapell tar i år plats i den helt nya evenemangslokalen Circo som ligger i anslutning till restaurangen Pinchos på Ronnebygatan 38 i Karlskrona.

I år, som alla tidigare år, är det kapellmästaren Oskar Appelqvist som styr den musikaliska skutan. På scen ser vi, förutom Oskar själv, Anders Svensson, Johan Ådahl, Sara Jefta, Johan Glössner, Malin Törnquist, Adam Grahn, Lovisa Birgersson och Linus Norda.

Nytt för i år är att vi kör föreställningarna utan paus. Det ger Kapellet lite nya musikaliska möjligheter att bygga upp en dramaturgi och stämning.

Vill man äta, innan eller efter någon av föreställningarna, står grannrestaurangen Pinchos redo att ta emot bokningar. För den som vill lyxa till mellandagsupplevelsen lite extra går det även att bo på Scandic Karlskrona till ett fantastiskt pris.

Biljetterna till de fyra föreställningarna släpps nu på fredagen den 17 november kl 10.00. I biljettpriset ingår en nästan två timmar lång konsert, programblad och garderobsavgift.

FAKTA

Plats
Eventlokalen Circo på Ronnebygatan 38 i Karlskrona

Biljettsläpp
Fredagen den 17 november kl 10.00.

Datum och tid
28 och 29 december. Starttid för den tidiga föreställningen är 17.00 och den sena föreställningen 21.00. Samtliga de fyra föreställningar är ungefär två timmar långa och utan paus.

Biljettpriser och paketering
Pris: 595kr inkl. programblad, garderobs- och serviceavgift.
Biljetterna säljs via paraplyproduktion.se/biljetter och kan köpas via både dator och smartphone.

Njut av god mat och dryck innan varje föreställning
Förgyll din upplevelse med besök på tapasrestaurangen Pinchos som ligger vägg i vägg med "Circo".
Pinchos öppnar 12.00 både 28:e och 29:e december. Tänk på att boka ert bord till en ankomsttid senast två timmar innan föreställningen.
Bordsbokning sker via Pinchosappen eller pinchos.se/boka-bord-karlskrona

Det kommer även att finnas en bar inne i ”Circo” för er som är sugna på något gott att dricka. Baren öppnar en timme innan varje föreställning.

Rullstolsplatser
Till samtliga de fyra föreställningarna finns en rullstolsplats reserverad. Varje rullstolsbiljett inkluderar även ledsagare. Pris 595kr.
OBS! Dessa biljetter kan endast bokas via: info@paraplyproduktion.se

Garderob
På plats kommer det att erbjudas garderob för ytterkläder. Ytterplagg får ur brandsäkerhetssynpunkt ej tas med in i konsertlokalen. Garderobsavgiften ingår i biljettpriset.

Insläpp
Entrén till Circo öppnar en timme innan varje föreställning.

Hotellerbjudande
I samarbete med Scandic Karlskrona kan vi erbjuda fantastiska priser på hotellrum.
Dubbelrum för två personer inklusive frukostbuffé 800kr. Enkelrum inklusive frukostbuffé 700kr.
Bokning via: karlskrona@scandichotels.com eller 0455-37 20 01.
Uppge bokningskod: ”Stilla Nätters Kapell"

På Scandic Karlskrona finns även möjligheten att boka supémeny. (3-rättersmeny 399kr och 2-rättersmeny 325kr)
Förrätt: Jordärtsskockssoppa med kavringcrunch och ditt val av sidfläsk, handskalade räkor eller grönkål & picklad lök.
Varmrätt: Grillad oxfilé med klassisk bearnaisesås & sötpotatis pommes frites. Sauterad grönkål, brysselkål & rödvinssmör.
Dessert: Hjortronsundae med varma hjortron, vaniljglass, lönnsirap, syrad grädde & kaksmulor.

Boka bord på:
https://scandickarlskrona.2book.se/Version4_63_23/public/ScandicKarlskrona