Stilla Nätters Mat


Idag kan vi presentera två restauranger som erbjuder matpaket i anslutning till konserterna med Stilla Nätters Kapell i Konserthuset den 27 och 28 december.
I samband med de tre konserterna bygger vi i samarbete med Restaurang Sarajevo upp en mindre servering i foajén på Konserthuset. Där kommer man att kunna dricka en öl, ett glas vin eller alkhoholfritt alternativ. Dels innan konserterna drar igång men även i pausen.
Men vill man kombinera musikupplevelsen med en god brunch eller en välsmakande middag kan vi idag presentera två partners som tagit fram specialerbjudande i samband med konserterna. Dels grannen till konserthuset Restaurang Sarajevo och Restaurang Landbron.

RESTAURANG LANDBRON
Oskar och Sofie har skräddarsytt en Stilla Nätters Brunch och en Stilla Nätters Middag. Middagen serveras den 27 och 28 december 16.30 och brunchen serveras den 28 december från 11.00.
Stilla Nätters Middag består av gratinerad hummer, med aioli och bröd till förrätt. Varmrätt är flankstek med kornrisotto, bakade lökar, fikon, ruccola och rödvinssky. Vill man äta vegetariskt väljer man pasta med gorgonzola, glacerade fikon och valnötter.
Till dessert servers Eton mess bestående av maränger, glass, chokladsås, nötter, fikon och apelsin.
Pris: 350kr/person. Begränsat antal platser.

Stilla Nätters Brunch består av både småvarmt och kallskuret. Sött och smaskigt och krispigt och gott. Müssli, yoghurt, frukt och grönt. Avrunda med en god kopp kaffe och ett litet bakverk.
Pris: 150kr/person. Begränsat antal platser.
Restaurang Landbron ligger på Landbron 1 intill Kungsplan/Busstorget.
Bordsbokning görs på: bordsbokning@landbron.se

RESTAURANG SARAJEVO
Hos Suad på Restaurang Sarajevo kan man beställa från ordinarie meny innan samtliga tre konserter.
Sarajevo ligger på Stortorget 18 precis intill entrén till Konserthuset och man bokar bord på: 0455-16504 eller info@restaurangsarajevo.se