Svensk musiklegend till Karlskrona Konsthall


Lördagen den 22 oktober ges ett unikt tillfälle att se och höra en av den svenska musikbranschens stora doldisar - John Holm.

John Holm är en legendarisk och mytomspunnen artist. Det känns fantastiskt roligt att kunna bjuda Karlskrona på Johns känsliga och fina musik i slutet av oktober.

John har givit oss klassiker som "Den öde stranden”, ”Sommaräng” och ”Maria många mil”. Han släppte sin första platta ”Sordin” redan 1972 och släppte sedan ytterligare två album med två års mellanrum ”Lagt Kort Ligger”(1974) och ”Veckans Affärer” (1976). Totalt blev det fem album, tre på 70-talet, ett på 80-talet och ytterligare ett på 90-talet.
John har under många år varit extremt sparsam med offentliga framträdanden. Men de senaste två åren har han gjort ett antal små och akustiska spelningar och den 22 oktober ger han en intim och avskalad spelning i Karlskrona Konsthall.

Johns djupsinniga texter och spröda röst har gjort att många kallat honom för en svensk Neil Young. Med på scen i Konsthallen kommer vi att få se Johns son Alex Holm och Jesper Wihborg.

Biljetter köper du här:
https://www2.nortic.se/tickets/event/11546