Tack för denna sommaren


Vi bläddrar lite bland bilderna från sommarens evenemang och konstaterar att sommaren 2016 är över. Vi inledde i Landskrona och Kristianstad i början av juli och avslutade den nu i helgen i Kalmar. I sommar har vi hunnit med hela 22 separata evenemang med massor av fantastiska artister och band på scen.

Hemma i Karlskrona har vi under sommaren bjudit på ännu en Hasslöfestival, sex ”Sköna söndagar med livemusik” på restaurang Landbron och en två dagar lång Musikfest på Fisktorget. Vi har gjort två evenemang inne i Bastion Aurora - visor med Sven-Bertil Taube och skratt när humorturnén Badjävlar.
I början av augusti jobbade vi för fjärde året i rad med Karlskrona Skärgårdsfest ihop med Leijon Event.

I sommar har vi även lanserat festivalen "A walk in the park” ihop med The Tivoli, Welcome Concerts och United Stage. Totalt besöktes de tre festivalstoppen i Kalmar, Helsingborg och Uppsala av 28.000 personer.
Vi har även hunnit med ytterligare tre föreställningar med Badjävlar i Västervik, Ystad och Kristianstad, en konsert med Benny Anderssons Orkester i Kalmar och två konsertkvällar i först Landskrona och sedan Kristianstad.
I helgen avslutade vi sommarsäsongen med ytterligare två konsertkvällar i Kalmarsundsparken.

Innan sommaren är helt över vill vi rikta ett stort och ärligt tack.
Dels till alla er som år efter år backar upp oss och vår verksamhet. Men också till alla er som jobbar och kämpar med oss under den hektiska sommarperioden. Vi vet att det är tungt emellanåt och vi uppskattar att ni bidrar med er begåvning på eller vid sidan av scenen. Ni är många som i det tysta gör stora och viktiga insatser i samband med våra evenemangen. Insatser väldigt få känner till men som vi inte klara oss en sekund utan.
Tack för ert tålamod.
Men mest av allt vill vi säga tack till er som går på våra evenemang.
Tack!

Nu summerar vi sommaren, tar tag i lite grejer som blivit liggande och börjar sedan jobba med höstens uppdrag.
Vi ses!