Tomas Andersson Wij och Helen Sjöholm


Idag kan vi stolt avslöja att vi den 31 augusti bjuder på en fantastisk sensommarkväll med Helen Sjöholm och Tomas Andersson Wij på Krusenstiernska gården i Kalmar.

Tomas och Helen gör bara en handfull exklusiva konserter tillsammans i sommar och en av dessa blir i Kalmar på fantastiska Krusenstiernska.

- En av Sveriges bästa textförfattare och en av Sveriges allra vackraste röster. Dessutom på magiskt vackra Krusenstiernska gården. Det kommer att bli en unik kväll i fantastisk miljö där Tomas och Helen bjuder på både samtal och musik, avslöjar Robin Åkerman på Paraply produktion som står bakom arrangemanget.

Tomas har den senaste tiden turnerat flitigt men också gjort två säsonger av "Tomas Andersson Wij spelar med” på SVT. Bland gästerna som spelat med Tomas finns bland annat Melissa Horn, Peter LeMarc, Mauro Scocco, Veronica Maggio, Timbuktu och Lars Winnerbäck.

Tomas är en fantastisk artist, låt- och textförfattare som utöver egna skivor skrivit låtar och texter till mängder av artister som Freddie Wadling, Totta Näslund och Bo Kaspers Orkester.

Helen Sjöholm slog igenom 1995 då hon nästan helt okänd blev vald att spela huvudrollen i Benny Anderssons och Björn Ulvaeus musikal Kristina från Duvemåla.
Sedan dess har Helen blivit en av våra mest hyllade sångerskor. Hon har toppat en massa listor på egen hand men också som en del av Benny Anderssons Orkester.

Biljetterna släpps efter påsk.