Tomas Ledin till Hasslöfestivalen


och Tivoliparken i Kristianstad

Ingen svensk artist är mer synonym med svensk sommar än Tomas Ledin. Efter de publik- och kritikerhyllade succéerna på Rondo i Göteborg och Cirkus i Stockholm ger sig Tomas ut på en sommarturné. En turné som landar på Hasslöfestivalen fredagen den 10 juli och i Tivoliparken i Kristianstad den 17 juli.

- Det känns otroligt bra att vi lyckats boka Tomas till både Hasslöfestivalen och Tivoliparken i Kristianstad, säger Robin Åkerman på Paraply produktion. Alla har väl någon sorts relation till Tomas och hans låtar. ”Sommaren är kort” och ”En dag på stranden” är två i raden av odödliga sommarhits.

- Jag ser verkligen fram mot sommarens konserter, säger Tomas Ledin själv. Det ska bli fint att få plocka fram elgitarren igen, jag har saknat de där ljusa sommarkvällarna, energin och allsången, det är helt unikt och kan bara upplevas där ute i sommarsverige.

Tomas avslutar fredagkvällen på Hasslöfestivalen. Men vad som är på gång utöver Tomas Ledin är inte klart. Inte tillräckligt klart för att berätta.
- Vi jobbar just nu med de övriga artistbokningarna men det dröjer nog till efter jul innan vi kan presentera någon ytterligare artist, förklarar Malin Törnquist på Paraply produktion.

Andra året i Tivoliparken
Förra året arrangerade vi på Paraply produktion för första gången konserter i Tivoliparken. I sommar upprepas succén och årets musikfest i Tivoliparken kommer att påminna om förra årets upplägg. Förutom Tomas Ledin kommer ytterligare en huvudakt att släppas närmaste månaderna och sedan kompletteras med ett par lokala akter.
- Det är kul att Tivoliparken är en så uppskattad plats för sommarens konserter. Vi är också mycket glada att Tomas Ledin kommer tillbaka till Kristianstad, säger Frida Ewers, projektassistent Kristianstads kommun.