Två utsålda föreställningar

och nytt publikrekord för Stilla Nätters Kapell
- på bara fyra timmar

Vid halv tio i morse fick vi de första rapporterna om att folk börjat köa på Turistbyrån, BLT och Sydöstran. När vi en halvtimme senare släppte biljetterna kunde vi se hur bokningarna rasade in i bokningssystemet.
På bara trettio minuter såldes hälften av de drygt 2.000 biljetterna som finns tillgängliga i år. Efter en timme passerades 1.200 sålda biljetter och efter ytterligare några timmar sålde bägge kvällsföreställningarna helt slut.
Till eftermiddagsföreställningen den 28 december finns det fortfarande upp emot 400 biljetter.

Totalt har vi på bara fyra timmar sålt en bit över 1.600 biljetter och därmed redan noterat ett nytt publikrekord för Stilla Nätters Kapell.
Kapellet har genom åren gjort nitton slutsålda konserter men aldrig spelat för mer än 1.500 personer totalt. Förra året passerade vi 1.500 men årets försäljning slår alla tidigare rekord.

Den femte upplagan av Stilla Nätters Kapell återvänder i mellandagarna till staden där allt började. Efter konserter i Amiralitetskyrkan, i stenlängan på Johannishus Gods, i Stadshotellets festvåning och på fantastiska Eriksberg intar det kringresande musiksällskapet Karlskronas pampiga Konserthusteater den 27 och 28 december.