Vi vann igen


I tisdags kväll avgjordes årets upplaga av Swedish Exhibition Industry Design Awards ”The Golden Square” på Stockholmsmässan. Tillsammans med Sture Exhibition & Events tog vi på Paraply hem segern i klassen ”Digital interaktivitet” med ett konceptet vi jobbat fram åt Enkla Elbolaget.

Förra året vann vi i kategorin ”Portabla Displayer” och i år får vi pris i drömkategorin ”Digital Interaktivitet”. Extra roligt eftersom vi älskar mötet mellan analoga och digitala upplevelser.

Under temat "El man blir glad av” erbjuder monterupplägget olika interaktiva upplevelser. Besökare ges bland annat möjligheten att prova Enkla Elbolagets virtual reality-studio i en specialbyggd glaskub. Det går även att testa hur enkelt det är att generera elektricitet. Monterns ”laddcykel” kan driva ett kraftfullt högtalarsystem och samtidigt ge indikation för hur stark energiproduktionen är.

Vid båda de tillfällen vi vunnit i ”The Golden Square” har koncepten arbetats fram tillsammans med Sture Exhibition & Events. 2016 var det i klassen ”Portabla Displayer” med ett uppdrag för Blekingetrafiken och i år i klassen ”Digital interaktivitet” med ett monterupplägg för Enkla Elbolaget.