Vinterfestival med Frej och Linda Pira

- två artister, två konserter på två olika ställen i Karlskrona

Fredagen den 25 november skapar Paraply produktion och Statt Karlskrona för första gången en helkväll med två av Sveriges grymmaste artister. Frej Larsson kommer med sin galna 3D-show Livin' La Vida Larsson till Karlskrona Konsthall och Linda Pira kliver upp scenen inne på Statt Karlskrona.

- Vi är glada för det här samarbetet, säger Robin Åkerman på Paraply produktion. Jag tror att vi måste tänka nytt året runt för att skapa attraktiva upplevelser för publiken. Genom att gå ihop med Statt tar vi med oss festivalkonceptet in i vintersäsongen och kan erbjuda en helhetsupplevelse på ett helt nytt sätt.

Frej har tidigare haft stora framgångar med band som ”Slagsmålklubben”, ”Maskinen” och ”Far & Son” och med dansgolvsvältande hits som ”Segertåget”, ”Kärlek vid sista ögonkastet” och ”Nattlivspussel”. Frej gjorde tillsammans med Joy M’Batha även den officiella EM-låten för svenska herrlandslaget i fotboll.
Linda Piras debut-EP Matriarken hyllades av en enig kritikerkår och hon kammade hem tre Grammis-nomineringar på 2014 års gala – Årets nykomling, Årets artist och Årets Hiphop/soul. Sedan dess har segertåget bara fortsatt. Om inte Grammis-nomineringarna sa nog, så gjorde 2015 års P3 Guld-gala sannerligen det. Med sin ”Knäpper mina fingrar” tog Linda Pira hem Årets Låt – och även den ärofyllda titeln som Årets hiphop/soul.

Konsertkvällen den 25 november kommer inledas med Frejs konsert och DJ:s i Karlskrona Konsthall. Entrén öppnar 20.00 och Frejs show börjar 22.00. Statt öppnar nattklubben 23.00 och Linda Pira går upp på Statts scen 01.00. Festen pågår sedan till 03.00.

- Det här känns grymt bra, säger Andreas Larsson, nattklubbschef på Statt. Det blir ett bra pilotprojekt för att se vad vi kan göra tillsammans med Paraply för att stärka Karlskronas klubbliv. Egentligen finns oändliga möjligheter och vi skulle kunna skapa fantastiska kvällar för alla målgrupper.

Biljetterna köper du här:
https://www.nortic.se/tickets/event/12108