VM-fest på Fisktorget på lördag

SVERIGE - ENGLAND

På lördag fortsätter Sverige sin fantastiska resa i årets fotbolls-VM.
Runt omkring i Sverige och världen arrangeras stora folkfester med storbildskärm och fantastisk stämning men Karlskrona saknar initiativ till en motsvarande satsning. Detta vill vi ändra på - så på lördag bjuder vi in till stor VM-fest på Paraply PopUp på Fisktorget när Sverige spelar kvartsfinal mot England.

Vi storsatsar och har hyrt in en LED-skärm på över 20 kvadratmeter och kommer att utöka vårt område till att omfatta hela Fisktorget. Det kommer dukas upp extra sittplatser och finnas gott om ståplatser. Det är fri entré men går inte att boka bord, så vi rekommenderar att man kommer i god tid.

Området öppnar 11.00 och vi drar igång förfest och uppvärmning runt lunch. Inom området serveras mat och dryck. Både fredag och lördag underhåller dessutom Adam Grahn med gäster på Paraply PopUp från cirka 19.00.

I kvarteret kommer även våra grannar Scandic Karlskrona visa matchen så Karlskronas bästa VM-fest hittar du definitivt längs med Borgmästarkajen.

Företagspaket?
Vill du boka en upplevelse för dig och dina medarbetare? Kontakta info@paraplyproduktion.se

Bakom satsningen står vi på Paraply produktion och Skeppsgossen. Vår samarbetspartner Viriba AB hjälper oss bjuda publiken på bästa möjliga videoteknik.